2010-02-28
 14:18:11

Min helg

I fredags så hjälpte jag och Lisa till med Jennys flytt litegrann. Hon hade fixat det mesta men det var lite upphänging av tavlor och sånt som vi hjälpte henne med. Efter det så såg vi på OS och tog några öl och hade det trevligt. Det blev en lång natt jag var inte i säng förns 4 tiden ungefär.


 

På lördan så blev det OS igen hemma hos Jenny, det var synd att killarna åkte ut på bronsmatchen i curling. Dom hade spelat bra hela matchen men sista stenen blev misslyckad.
Efter det såg vi melodifestivalen och åt chips och sen gjorde vi inte så mycket mer.

Och idag ska jag färga Jennys hår sen kanske vi ska på bio ikväll och se Avatar igen. Den var ju så sjukt bra så den måste ses igen. Vi hörs hej
2010-02-20
 10:02:02

20 feb

Hade en jätte trevlig kväll igår hos Jenny. Det blev kortspel och en massa OS.  Det går ju riktigt bra för Sverige nu i nästan alla sporter. Jag hoppas vi tar fler medaljer speciellt en i Curling.
Jag är väldigt insatt i det, vaknade 5 igår morse för att se en match haha. Men det är ju inte ofta den sporten visas på tv så man måste ju passa på när det är.

Just nu ligger jag i sängen, ska upp om en stund och äta och sånt för sen ska jag iväg och jobba.
Har lust att bara vara hemma idag/ikväll och se melodifestivalen. Men jag tackar inte nej till jobb!
Ska be pappa spela in det så jag kan se när jag slutar.

Nu måste jag upp och äta, ha en bra lördag vi hörs hej.
2010-02-19
 16:52:24

Min och Lisas uträkning

Om man har snusat i 5 år (som jag nästan har) så har man :
  • Snusat ca 16800 snusar
  • 70 stockar
  • 700 dosor
  • Och sammanlagt SLÖSAT över 21000 kronor. (då är det räknat på en dosa för 30 kronor)
Låter riktigt äckligt och onödigt. Alla dessa pengar åt ingenstans. Kanske dags att verkligen ta och sluta snart.


2010-02-17
 19:56:57

17 feb

Har pluggat en massa idag, jag har hur mycket som helst tills nästa vecka känns det som. Har gjort klart det mesta nu men sen är det 3 prov som ska pluggas på. Men det får bli en annan dag.

Just nu ligger jag och ser på Curling, det är en av mina favoritsporter att se på. Det står 4-4 mellan Sverige och Schweiz just nu om det är någon som undrar, men det kanske det inte är.

Är sugen på att gå på en promenad men sist jag var ute så var det så jäkla kallt så jag står nog över, ska fara och gymma imorn så jag får ta igen mig då.

Detta blir ett tråkigt inlägg som vanligt så jag slutar nog här. Ha en bra kväll
2010-02-10
 21:46:10

10 feb

Slutade 11 från skolan idag, så jag har hunnit med ganska mycket idag. Jag började med att storstäda hela huset sen gjorde jag en läxa och satt lite vid datorn. Sen har jag varit och gymmat. Det var riktigt härligt att få röra på sig. Jag lär nog sova gott inatt. Ska börja gymma 2-3 gånger i veckan nu så att man kommer i form inför sommaren!

Har gjort om min design igen eller ja design kan man vell inte kalla det utan bara headern. Det är bra tidsfördriv och som sagt så kan jag aldrig bestämma mig. Ska ta och fika nu sen se film som vanligt. Börjar 12 imorgon så jag får en lång sovmorgon och det behövs.
2010-02-09
 10:47:47

9 feb

Dags att dra sig till skolan snart då, eller ja om en halvtimme typ. Konstigt nog känner jag mig mycket bättre idag.
Jag trodde verkligen att jag skulle vara sjuk idag. Men ingerfärate, honugshalstabletter och sömn gjorde susen.
Har inte ont i magen heller så magsjuka åkte jag inte på. Men jag får vell se om det håller i sig.

Slutar halv 4 idag så efter skolan blir det att ta en långpromenad & storstäda. Jag har legat inne i 2 dagar nu så jag vill ut och röra på mig. Ha en bra dag!
2010-02-08
 20:52:06

Väskor & klocka

Dessa 2 väskor kom hem i brevlådan idag dom kommer dirket från Kina. Jag blev riktigt nöjd över dom.



Och den här klockan kom för någon dag sen. Men med vitt band.



2010-02-08
 19:42:13

Håller på att bli sjuk...

Det var tur att jag försovde mig imorse, vi hade studiedag idag och det hade jag glömt bort, jag kollade på hemsidan när jag vaknade och såg att jag hade studiedag, det var tur att jag inte gick upp för det skulle inte vara så kul att gå till skolan i onödan.
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att ligga och vila/sovit. Jag känner mig inte riktigt kry, har ont i halsen och en konstig känsla i magen. Det känns ungefär som magsjuka ont. Har inte haft det på flera år men magsjuka brukar jag känna igen. Men jag hoppas att det är något annat för det är det värsta som finns.

Jag ska ta och göra en kopp te och ligga och se familjen annorlunda, sen sova och se om jag är bättre imorgon. Annars blir det ytterligare en hemmadag.
2010-02-07
 19:46:03

Film

Film film och återigen film. Har legat framför datorn och sett film hela dagen, har varit så himla trött att jag inte har orkat göra någonting. Speciellt när det har varit så fint väder att man bara vill va ute också orkar man inte.
Igår skulle vi ha melodifestivalen kväll men ljudet funkade inte på ettan så det sket sig. Så vi tog några öl som slutade med mycket mer. Och det var riktigt kul.

Nu ska jag fortsätta se film och sen försöka sova väldigt tidigt för jag är fortfarande jättetrött. Jag får vell se om jag orkar med skolan imorn. Ha det bra