2009-09-29
 17:06:49

Home

Är hemma nu är skit trött, det blir att typ ligga och halvsova hela kvällen. Världens drygaste väg att åka alltså, den tog ju aldrig slut haha. Men har haft kul idag iallafall :)


2009-09-29
 09:15:46

Lycksele

Ska fara iväg till Lycksele snart med Jenny & company. Jenny har pratat om det ett tag att hon vill fara på dollarstore och den närmsta affären härifrån är i Lycksele. Det blir nog lite andra småärenden också. Jag ska då iallafall inte köpa något förutom mat, jag följer med som sällskap och för att ha någontingt att göra. Ha en bra dag :)
2009-09-28
 23:36:28

Shoes

Har varit inne på Nelly och beställt hem 2 par skor, jag får nämligen en liten lön i veckan och skorna var så sjukt billiga och snygga så jag kunde inte låta bli. Fick även ett erbjudande på Nelly från Bloglovin som många av er säkert också har fått som är medlem 10 % rabatt.


Sonny jag vart tvungen, tyckte dom såg så skön ut och var så jäkla snygg. (dom första)
2009-09-28
 19:51:29

Så kan det också vara

Ja vad har jag gjort idag? inte så speciellt mycket, har mest bara legat och vilat och tagit det lugnt.
Ligger just nu och väntar på att Idol ska börja. Sen ska jag se på svenska hollywood fruar som jag igentligen jag inte ens tycker om. Men har jag sett ett avsnitt blir jag som "tvungen" att fortsätta se det. Blir så sjukt irriterad på Anna Anka, hon har så konstiga åsikter om allt och alla, t.ex
  • Som hemmafru ska du ställa upp på alla sätt, du ska alltid var snygg och välklädd. Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen.
  • Svenska pappor är tragiska med sina blöjbyten och sin jämställdhet. En riktig amerikansk man får panik om han är ensam med barnet i mer än 20 minuter. Amerikanska pappor lagar inte mat och stryker inte, de jobbar och försörjer sina familjer.
Förstår mig inte riktigt på hur hon tänker, hon tror att alla kan leva som henne men så är det ju inte.
2009-09-28
 14:08:51

Hej

Skönt att vara ledig idag, men jag har inte så mycket att göra just nu. Jag har som gjort allt som går att göra känns det som, har städat sen sytt om en tröja också har jag gjort allt som går att göra på datorn typ. Men jag hittar säkert på något snart. Det här blev ett tråkigt och onödigt inlägg men nu har jag verkligen gjort allt som går att göra på datorn haha.
2009-09-27
 22:08:00

Hej

Harry potter var bra förutom en massa fjortisar som ska sitta och prata och skrika under hela filmen. Orka betala pengar när man inte ens tittar på filmen, då kan dom lika gärna stanna hemma och prata. Så jävla irriterande!
Aja ska sen på någon film nu, jag är ledig från skolan imorgon och det känns jätte skönt. Jag behöver vila upp mig efter helgen för det har ju inte blivit så mycket sömn så imorgon så ska jag sova ut.

2009-09-27
 18:03:26

Så jävla klockren

Visst Sonny? :D
2009-09-27
 17:07:50

Helgen

Hej har kommit hem från stan nu, jag har haft en riktigt roligt helg. I fredags så for jag och Magnus på bio och såg på nya beck filmen, den var jätte bra. Och i lördags så gick vi runt på stan och kollade lite och åt mat. Sen på kvällen så var vi hos ante och festade, det vart en lugn och jätte trevlig kväll med trevligt folk. Fast det blev väldigt sent, vi kom oss inte isäng förens vid halv 6 tiden tror jag.



Ikväll så ska jag på bio med Jenny, vi har tänkt se på harry potter som vi har velat se länge, och nu ska den visas i robban så då passar vi på att gå. Ska gå och ta en dusch och fräscha till mig lite, känner mig lite sliten från gårdagen det har ju inte blivit så mycket sömn inatt så jag blir nog piggare efter en dusch. Vi hörs sen.
2009-09-27
 00:29:49

Lördag

Orkar inte blogga om igår, men skriver när jag kommer hem, det blir bara ett snabbt inlägg nu.
Sitter hos ante och Partar och har askul och har igentlien inte tid att skriva nu men hörs imorn PUSS.

2009-09-25
 14:10:16

Äntligen fredag!

Så sjukt fort veckorna har börjat gå nu för tiden, redan fredag igen. Ska fara in till stan snart om jag hinner med den här bussen, väntar nämligen på att mamma å pappa ska komma hem. Annars blir det en senare buss.
Ska vara med Magnus i helgen, det blir nog troligast att fara ut och äta ikväll och gå på bio om inte planerna ändras som vanligt. Men vi ser vell. Vet inte om jag ska hem imorn eller på söndag så jag vet inte när jag kommer kunna upptadera nästa gång. Ni får ha en bra helg.

2009-09-24
 17:28:07

Old times

Det är sjukt hur fort tiden går och hur saker förändras. Låg och tänkte på bland annat på hur många vänner man har förlorat genom åren pga. ja jag vet inte vad. Man slutar bara upp och prata med den personen och låtsas som man aldrig har känt varann förut. Man säger inte ens hej när man går förbi varandra fast man har känt personen/personerna i flera år. Jag vet ju att saker förändras genom åren och om man tänker efter hur många gamla vänner man inte ens hejjar på så är det skrämmande. Kan verkligen säga att man saknar dom gamla tiderna riktigt mycket ibland!

2009-09-23
 20:25:18

Tävlar


Var med du också Sandram.webblogg.se
2009-09-23
 17:41:47

En klar en kvar

Har nu stickat klart en vante, ska försöka göra den andra ikväll om jag hinner. Jag känner mig som en gammal tant när jag sitter och stickar haha. Men det är väldigt kul och avkopplande.
Fin va?

2009-09-23
 15:07:02

trött

Hejhej, ligger i sängen och har allmänt tråkigt. Jag känner för att hitta på något men jag vet inte vad jag vill göra heller. Och trött är jag också att man ska bli så jäkla trött av att vara i skolan några timmar, vi slutade runt tolv idag och det är ju ingenting. Så jag tycker att jag borde vara lite piggare men nä inte de inte. Jag får vell ta och tvinga mig till att städa så kanske jag blir pigg.



2009-09-23
 14:37:28

Videoklipp

Som en liten omväxling så lägger jag in ett videoklipp som Lisa filmade i skolan idag som visar hur "kul" vi har. Inte så värt klipp men jag kände för det.

2009-09-22
 21:47:50

hej

Ikväll har jag varit och simmat en sväng med Jenny, det var skit varmt i vattnet idag så man vart helt död efter några längder plus att det var proppat med folk så vi var bara där i en halvtimme typ.
Nu så ligger jag och väntar på att Hell´s kitchen ska börja, jag ska försöka att hinna tvärläsa igenom anteckningarna inför provet som vi har imorgon i utvecklingsstörning och funktionshinder innan det börjar. Så hinner inte skriva något mer nu. God natt hej
2009-09-22
 17:51:10

Håret

Hej har nu suttit hos frisören i över 2 timmar och är nu klar, eller jag har varit hemma ett tag men. Jag vart riktigt nöjd med både klippningen och färgningen, det var väldigt svårt att förklara färgen jag ville ha och hon fick ha 5 olika färgnyanser för att få till den. Så det blev nästan exakt som jag hade tänkt mig.

Jag köpte även en jättebra spray som man ska he i hårbotten som man får jättebra volym av. Perfekt för mig som knappt kan få någon volym annars.


 


2009-09-22
 13:37:51

Hej

Har varit dålig på att upptadera dom senaste dagarna, men jag har inte haft tid eller ork alls. Men det blir en förbättring nu. Jag ska snart fara till frisören och färga håret och klippa mig, ÄNTLIGEN. Fast jag är ganska van med den här hårgären nu så det blir nog inte så mycket mörkare än den här. Skriver mer sen
(suddig bild men den får duga)

2009-09-20
 17:31:12

!!

Hej i fredags var jag i stan med Lisa och Jenny, jag shoppade litegrann det blev ett par jeans och en tröja. Jag hittade inget mer som jag ville ha så jag nöjde mig med det. Sen så for Jenny och Lisa hem och jag träffade upp Magnus. Vi hade ju tänkt vara i stan men vi ångrade oss och ville fara hem till mig istället och skjutsen hade gått så vi fick ta bussen.
Ja väl hemma hos mig så drack vi några öl och for sen till Jenny, sen så for vi på en annan fest och slutligen en sväng till Pärlan. Jag blev riktigt j*vla irriterad på vissa personer den kvällen. Bara för att man kliar sig på näsan så tar man knark? Och kommer från Umeå? Jag trodde att personer som snart är 20 år hade mognat lite grann iallafall,men ryktesspridning och skitsnack verkar vissa personer aldrig vilja sluta med, ta fan reda på fakta först istället för att gå och anklaga personer för en massa saker.
Jag brukar inte bry mig ett piss om sånna här saker men den här gången gick dom för långt tycker jag!



2009-09-18
 07:51:14

Stan

Hej idag efter skolan bär det av till stan med Lisa och kanske Jenny. Lisa ska bli ompysslad på make up store och sen blir det shopping. Jag ska nog stanna kvar i stan och vara med Magnus i helgen, jag vet inte vad vi ska hitta på men det ser vi vell :) Ha en bra fredag!
2009-09-17
 21:47:09

Symaskin & Asterix

Hej idag när mamma kom hem från mormora så hade hon med sig en symaskin åt mig. Jag har velat haft en länge och vi hade kollat ut en men så fick vi en gratis. Våran andra har varit trasig länge och nu fick jag en. TACK mormor.
Så ikväll har jag suttit med den och sytt om några byxor, är inte riktigt klar men ska fortsätta imorgon om jag har tid.

Måste bara lägga ut dom är bilderna på min snygging Asterix. Det låg en liten gul keps i en låda med grejjer som mamma också hade med sig hem och den passade perfekt på han och trivdes gjorde han också.







2009-09-17
 15:16:37

hej

Idag hade vi skolfoto i skolan, det vart vell bra och med Andreas utklädd till tjej blev det bättre.
Vi hade en slapp dag i skolan som vanligt och det är skönt. Just nu så ligger jag i sängen och lyssnar på musik och allmänt tråkigt. Jag har igentligen ett prov att plugga på men jag har ingen ork till det just nu så det får bli senare.

Här har ni en bra låt med Queen ♥ - Love of my life. Den är värd att lyssna på!


2009-09-16
 19:20:12

16/9

Hej idag har jag legat i sängen hela dagen och läst en bok och vilat. Känner igentligen inte för någon skola imorgon men jag är ju relativt frisk för att fara och jag har ju varit borta halva veckan så nu är det på tiden att jag far tillbaka.

Nu ska jag ta en lång dusch sen göra god fika och se på Idol som är i umeå ikväll. Jag hoppas på att man får se någon som man känner, det skulle vara kul.
Lisa ← och jag hade tänkt vara med i år men det blev inte av, vi visste inte att dom skulle komma till umeå så det sket sig. (Men vi hade inte tänkt vara seriösa om ni tror det)
Det skulle vara kul att prova på men nästa år kanske. Eller vad säger du Lis?

2009-09-16
 13:47:52

Patrick swayze

Som ni kanske alla vet så dog Patrick swayze igår i cancer bara 57 år gammal han hade kämpat mot cancern ett år. För er som inte vet vem han är så medverkade han i Filmerna Dirty dancing och Ghost som ni kanske känner till.




Helt insjuken i cancern. Rest in peace
2009-09-15
 21:54:32

Hej

Hej idag har jag bara legat och vilat och pluggat på ett prov och sett på tv. Jag känner att jag är på bättringsvägen nu så det blir nog skola på torsdag. Nu så ligger jag och väntar på att Hell´s kitchen ska börja och sen så ska jag se på 90210 säsong 2 som har kommit ut nu. Jag har väntat i flera månader på att få börja se den så nu äntligen.

2009-09-15
 10:46:53

Usch

Imorse när jag skulle gå och hämta vatten så höll jag på att trampa på en död råtta. Usch, någon av katterna hade dragit in en råtta i smyg och lagt den i hallen. Det är ju bra att dom fångar dom men att dra in dom är det värtsta.
Fast det var värre en gång när en av katterna drog in en råtta som levde och sprang runt. Mamma har fobi för råttor så hon höll på skrika halsen av sig. Det var endå ganska kul för både hon och jag stod på en stol och skrek och pappa jobbade och min brorsa låg och sov, men han vaknade av skriket och gick upp och tog ut den.
2009-09-14
 23:16:03

God natt

Hej ligger och ser på Bring it on som jag har sett 10000 gånger, men det finns inget annat att se på tv så jag blir som tvungen. Jag ska ta och försöka sova snart, men det känns som om det kommer bli en sömnlös natt för jag har hur mycket slem i halsen som helst som inte vill upp. Så jag får se om jag kan somna trots allt hostande som gör att skallen sprängs. God natt på er
2009-09-14
 19:31:56

Kläder

Här är lite kläder som jag ska beställa inom kort, det blir nog troligast inte alla. För att jag har inte bestämt mig om jag ska ha vissa av dom.




 

2009-09-14
 14:00:11

Det blir värre

Jag blir bara sämre och sämre, det slutar aldrig rinna från näsan och ögonen är rödsprängda och svullna. Det känns inte kul. Tur att man har tven/datorn sånna här dagar så att man kan göra något iallafall.
Ska äta nudlar♥ nu och se på Scary movie som börjar på tv snart och kura ner mig under täcket. Vi hörs sen.

+
2009-09-14
 08:35:39

Måndag igen och sjuk

Nu ligger jag här i min säng igen med huvudvärk,rinnande näsa och hosta. Det var inte ens två veckor sen jag var sjuk sist och jag som nästan aldrig brukar vara sjuk. Det är precis som sist att ena stunden mår jag bra sen kommer det bara tvärt. Det går ju mycket förkylningar nu och jag verkar ha stött på varenda en. Men det finns inte så mycket att göra åt förutom att ligga och vila. Det är tur att vi har kortdag i skolan och slutar 11 för då missar jag inte så mycket.

Nu hade jag tänkt att jag ska se någon film och försöka sova och vänta tills mamma kommer hem med soppa.
2009-09-13
 11:16:05

Hej

Igår så bakade jag och magnus bullar och kolakakor. Det blev inte vanliga bullar utan jordnötsbullar.
Istället för vaniljsmak eller kanel så har man jordnötssmör som fyllning också hackade jordnötter ovanpå.
Dom blev vell sådär, inte dom bästa bullarna jag har smakat, jag är inte så förtjust i jordnötssmöret men det är ju bra att andra gillar dom iallafall. På kvällen så hyrde vi en film och bara låg och myste.

Ikväll hade vi tänkt gå på bio men vi får se hur det blir med det eftersom att jag är jätteförkyld och hostar var femte sekund typ så det känns inte så kul att sitta i en biograf att hosta och må dåligt, men jag ser vell sen hur det känns senare.

Vad har ni gjort i helgen? : )
2009-09-12
 09:41:34

Hej

Jag håller på att bli sjuk igen, jag har jätte ont i halsen och jätte mycket slemhosta. Inte kul! Det blir att vila upp sig nu i helgen och hoppas på att  det blir bättre innan måndag.
Igårkväll var ju jag och Magnus och badade, det var jätte mysigt för vi hade hela basängen för oss själv.



2009-09-11
 17:01:28

Fredag

Hej jag har inte haft ork till att upptadera någonting den senaste dagen.
Igår så var jag hos frisören med Lisa hon färgade ljusa slingor i hela håret och det blev skitsnyggt! Jag passade också på att boka en tid till mig själv för klippning och färgning av håret ljusbrunt. Jag har ångrat mig igen och vill inte ha blont så nu ska det bort! Sen så for vi på bilbingo men ingen vinst denna vecka heller..

Ikväll så ska jag och Magnus fara och bada sen så ska vi ha myskväll med film och godis.
Ha en bra fredagkväll : )
2009-09-09
 16:49:15

ÄR NERVÖS

Är så j*vla nervös, jag väntar på ett mail om den här telefonen som kanske kan bli min imorgon eller på fredag eller någon annan dag framöver. Jag hoppas den blir min!!

2009-09-09
 15:57:00

Hej

Idag i skolan så fick vi lära oss att ta blodprover, vi tog bara på en plastarm men vi kanske ska få prova att sticka på varandra imorgon. Det var kul och inte alls lika svårt som jag trodde att det skulle va.
Efter lunch så for vi till ridskolan med idrotten och red på hästar. Jag har inte gjort det på flera år så det var riktigt kul. Det skulle vara kul att ha en häst men det är ju så himla mycket jobb, och jag skulle aldrig ha tid med den.

Nu ska jag gå och laga mat, vi ska äta fiskgratäng idag, men jag åt fisk i skolan så jag är inte sugen på att äta fisk igen så det blir pytt i panna för min del :)
2009-09-09
 07:25:13

God morgon

Hej jag vaknade ca för en halvtimme sen, och jag kom på nyss att jag har sovmorgon idag. Jag fick verkligen kämpa mig upp ur sängen idag och det gjorde jag förgäves. Det skulle vara skönt att sova vidare men nu har jag redan klätt på mig och börjat sminka mig lite smått så det känns inte så värt.
2009-09-08
 22:04:50

Tv

Det bästa med höstern/vintern är alla dom bra programen som är på tv. På sommaren finns det inte ett skit att se.
Och ikväll har det varit 2 säsongspremiärer, först idol och nu börjar Hell´s kitchen som jag har längtat efter att få se. Så nu ska jag se det sen ska jag sova, god natt på er.
2009-09-08
 17:06:56

Hejsan

Hej ska fara ut på en promenad med Johanna snart, sen blir det att fara hem till henne och äta en massa popcorn och se på idol♥ Vi hörs sen


2009-09-08
 14:38:27

HAHA

Sjukaste tjejen haha!

2009-09-07
 21:47:43

God natt

Hej ikväll har jag varit ute på en promenad med Johanna. Sen så for vi hem till henne och tittade lite på några klipp på datorn, sen så satt vi och pratade och spelade tvspel och åt popcorn, det var trevligt : )

Nu ska jag göra mig iordning för sängen och fortsätta läsa på min bok Mias systrar, Det är samma person som från böckerna Gömda,Asyl & Mias hemlighet, men nu berättar Mia om andra kvinnor som hon har hjälp som också har blivit utsatt för kvinnomisshandel. Ni som inte har läst böckerna borde verkligen läsa dom. Dom är jätte bra och man fastnar direkt, och man kan inte tro att det som står i böckerna har hänt på riktigt. God natt!



2009-09-07
 15:26:26

hej

Hej jag har riktigt tråkigt idag, det finns inte ett skit att göra. Jag har legat framför datorn sen klockan halv 12.
Vi slutade skolan vid halv 10, slappt men endå tråkigt. Ska försöka gå ut på en promenad senare ikväll. Vädret ser ju ganska fint ut. Jag har inte sǻ mycket mer att  skriva just nu men vi hörs sen.
2009-09-06
 20:19:24

Urban

Hej sitter och ser på Urban Legends som är ett av mina favorit program. För er som inte har sett det borde se det. Dom berättar tre sjuka historier, och vissa är sann och vissa är falsk. Det är riktigt bra.
Varje söndag på 6an klockan 20-21

2009-09-06
 17:19:41

Hej

Hej jag var ju och skulle köpa hårfärg idag, men det fanns inte ljusbrunt som jag ville ha så det blev blont igen.
Så nu är den mesta av orangea färgen borta och nu kommer jag vara blondhårig en större tid framöver och sen blir det att gå till frisören och färga någon gång. Nu har jag experimenterat klart med färger, jag törs inte färga något mer just nu för håret lär vell säkert bli ganska slitet då.

2009-09-06
 11:45:43

Håret

Här är bättre bilder på håret, jag har mössa för att jag är en orangetott under den. Det blir inte att behålla det blonda håret, jag ska färga om det idag och då hoppas jag att det blir som jag vill.

2009-09-06
 00:29:25

Hej

Min hårfärgning blev absolut inte som planerat. Jag köpte en ljusbrun hårfärg, mer åt blondhållet.
Men det syntes knappt någonting,  så vi for och skulle köpa en till färg och det blev blont. För det blir bättre om man blonderar först sen ljusbrunt på men det tänkte inte jag på först. Så nu är jag iallafall blondhårig som jag aldrig har varit förut. Det blev ganska bra förutom några orangea toner, jag funderar på att behålla den här färgen och inte färga ljusbrunt. Men vi får se. Så här blev resultatet, inte världens bästa bild men den får duga


Sen så for jag på fest någonstans ute i skogen, det var hatt tema så alla hade någon form av hatt på huvet.
Vi stannade bara en halvtimme typ, för att vi var så himla trött.


Ska lägga mig och sova nu god natt!


2009-09-05
 17:10:59

Färgning av hår

Snart kommer Jenny hit och ska färga mitt hår, jag hoppas att det blir som jag har tänkt nu, så att jag inte ser ut som en morot uppe i skallen. Bilder på resultatet får ni se sen.

Ikväll så blir det att fara till någon fest med Lisa & Jenny, det kommer bli lungt. Jag har planerat att inte stanna så länge, för sen blir det filmkväll. Vi hörs sen
2009-09-05
 13:56:04

Sommaren är över

Nu är sommaren över, nu kommer 6 mörka månader innan vi får träffa solen igen.




2009-09-05
 12:59:45

Hej

Här är några bilder från gårdagen, jag hade ganska kul men kvällen gjorde så att jag blev förkyld och ont i halsen igen. Jag hade klätt på mig mycket kläder men det verkar inte funka endå. Men det  kanske har lite med och göra att jag satt med blöta kläder i skolan också.

2009-09-05
 01:30:27

God natt

Ikväll så var det kareokekväll på pärlan, jag var där en stund och sjöng några låtar. Riktigt kul är det! Men min röst låter inte så bra nu, jag har en massa slem i halsen + hosta så jag var ganska hes efteråt.
Nu så ligger jag och myser med kissemiss Ludina, "vi" ska se på en film och försöka sova snart. Sov så gott och godnatt.



Min sötis
2009-09-04
 16:39:00

Ljust eller mörkt




Jag känner för att göra en stor förändring och jag har funderat ett tag nu och jag tror att jag har bestämt mig för att färga håret ljust, inte blont men ljusbrunt.
Ungefär som på bilden (som är flera år gammal) fast hela håret. Vad tror ni om det, ljust eller mörkt?
2009-09-04
 15:49:34

Hej

Min dag började inte bra, jag var trött och irriterad också hade mamma glömt paraplyet någonstans som vanligt så  jag fick gå i spöregn till skolan och när jag kom fram så var jag helt dyngsur. Och det blev inte bättre av att det var iskallt i skolan. Dom har aldrig på värmen på skolan så man går alltid omkring och fryser.
Sen hade vi ett 4 timmars hål och det är väldigt drygt kan jag lova när det inte finns ett skit att göra.
Det känns som att jag har klagat väldigt mycket dom senaste inläggen men så är det ibland. Nog om detta nu.

Jag hade tänkt hitta på något med tea och jenny ikväll men vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra ännu men vi ser vell. Nu ska jag iallafall ta och tvärstäda i mitt rum, det blir stökigt på en dag och jag hatar och ha det stökigt så jag försöker städa lite varje dag. Vi hörs sen




2009-09-04
 07:40:05

God morgon

Hej jag känner mig inte på så bra humör idag, jag har ingen ork alls att fara till skolan, det spöregnar ute och jag är skit trött. Jag har lust att bara lägga mig i sängen igen och somna om och bara skita i allt idag. Fyfan för fredagens schema alltså, sluta 15.25.
2009-09-03
 22:57:54

Hej

Det blev ingen vinst på bingon ikväll heller. Vi trodde att Thea hade fått bingo och vi tutade för fullt men då hade vi fått felinlärning av reglerna så det blev fel, så ganska nära var hon iallafall. Det blir att fara och spela nästa torsdag också och då ska jag inte hoppas på vinst för mycket för då vinner man aldrig.

Just nu så sitter jag och förbereder en redovisning om tjocktarmscancer som vi har imorgon. Sen så ska jag lägga mig och se på en film och försöka sova. Jag har en lång dag framför mig imorgon, jag börjar 08.20 och sllutar 15.25.
Och det känns inte så peppande. Sov gott
2009-09-03
 16:51:27

!

Bilbingo ikväll och nu ska jag vinna!
2009-09-03
 07:20:12

Hej

Hej idag ska jag till skolan, jag känner mig jätte pigg idag och inte alls sjuk längre.
Nu sitter jag och fikar yogurt med musli. Jag hade tråkigt igår så jag gjorde massor av småflätor i håret så jag håller på ta ut dom nu, det är ganska så jobbigt.
Har inte så mycket mer att skriva men vi hörs sen.
2009-09-02
 19:59:04

HAHA

Arg tränare (måste ses)

2009-09-02
 10:03:28

God morgon

Hej har nyss vaknat och har ingenting att göra jag sitter bara och har tråkigt. Jag hoppas att jag kan fara till skolan imorgon för det finns aldrig något att göra hemma. Det känns bättre i huvet nu, jag har haft ständig huvudvärk dom har två dagarna och alvedon har inte hjälpt. Halsonten är värst direkt man vaknar men den känns inte av så mycket sen. Så jag är nog på bättringsvägen förutom min jobbiga hosta som har kommit. Så kanske att jag far till skolan imorgon.

Jag har stor lust att städa idag men jag har ingen stor ork till det och det kanske inte är så smart heller att springa runt. Så det blir vell att ligga framför tven/datorn idag. Ska gå och äta lite soppa nu. Vi hörs sen.
2009-09-01
 16:35:30

Gulasch

Gulasch soppa gör susen, har knappt ont i halsen längre!!



Thea tipsade mig, hon vart frisk när hon åt det och jag hoppas jag blir det också!
2009-09-01
 05:12:53

Orkar inte....

Hej jag är vaken nu?? Vaknade för ca en halvtimme sen, jag har riktigt ont i halsen & huvudet. Har försökt somna om men det går inte. Som det ser ut just nu så blir det ingen skola för mig men jag får vell se när jag stiger upp.
Fattar inte vars allt detta kommer ifrån det började i förrgårkväll men pyttelite halsont, också igår efter skolan så small det bara till och jag mådde jätte dåligt.

Ska se en film nu och försöka sova igen, jag har inte ställt någon väckarklocka ska endå inte vara med på idrotten så då kan jag försöka sova ut lite.