2009-12-31
 10:09:15

Happy new year

Tänkte bara önska alla ett gott nytt år, kommer inte blogga nått mer idag. Ha en TREVLIG kväll!




2009-12-30
 17:48:51

Schitzofreni, Zip hood & miljonbingo

Min katt ludina har typ blivit schitzofren, hon brukar nästan aldrig leka, men idag har hon betett sig väldigt underligt. Hon leker med någonting som inte finns, det låter skitkonstigt men hon springer och jagar nått sen tar hon tag i det med tassarna sen tappar hon det och springer under mattan och letar och hoppar omkring som en tok efter nått som inte finns. Hon är helt galen, har försökt titta vad hon leker med men hon har inget. Haha så sjuk katt.

 

Igår så frågade jag mamma om hon kunde köpa en tröja åt mig idag när hon var i stan som jag ville ha. Det lät inte på hon som om skulle göra det. Men hon kom hem med den endå. Hade tänkt beställa den men det gick inte, tur att man har en snäll mamma. : )




Ja och ikväll blir det miljonbingo, nu ska vi dra hem storvinsten igen här hemma haha. Det skulle va lite kul, men det sägs ju att man bara vinner storvinst en gång. Men man får vell hoppas. Ha en bra kväll!

2009-12-30
 11:15:23

Mellandagsrean

Bilder på det jag köpte, kläderna är från Gina tricot och Nicole.






2009-12-29
 21:55:11

Snö

Tänkte bara visa hur sjukt mycket snö det har kommit. Så här såg det ut på morgonen på våran altan för några dagar sen, och det kom mycket mer framåt kvällen.

2009-12-29
 21:26:36

God kväll

Idag när jag städade ur garderoben hittade jag ett gammalt skärp av pärlor som jag aldrig har använt, det låg bara och skräpade. Så jag fick en idé att göra smycken av det, så jag satt med det i flera timmar.

Här är ett armband som jag gjorde, jag använde mig av, nål och tråd, superlim, sax och magneter som får det att hålla ihop, och diamanten kommer från ett gammalt örhänge. Jag gjorde även en ring men det är inte riktigt klar.

Jag blev väldigt nöjd faktiskt, fast det ser inte lika fint ut på bilden som i verkligheten.

 

Skulle ju till trafikdatorn ikväll, trots den 20 gradiga minuskylan så gick jag ut endå.
Men när jag väl var framme så funkade inte den där grejjen som man drar kortet i så man kommer in, den var helt död. Stod säkert i 10 minuter och försökte men icket. Då var det bara att vända hemmåt också hade man gått ut i onödan, var väldigt irriterad kan jag lova. Måste ju verkligen sitta vid datorn har ju teoriprovet snart, så jag hoppas att den kommer funka någon gång på lovet annars blir det skit stressigt.

2009-12-29
 10:19:26

Hej

Igår var jag och shoppade på mellandagsrean. Jag hittade mycket fint, köpte bara en massa tröjor och det var ju det jag behövde så jag är nöjd.

Idag ska jag städa lite, bla rensa ur min garderob på gamla kläder. Sedan ska jag försöka sitta vid trafikdatorn hela kvällen.
2009-12-26
 10:32:19

Lördag

Nu är julen över, jag har haft det riktigt mysigt och ätit väldigt mycket och god mat.
Jag har fått många fina julklappar som jag är jätte nöjd med.
Nu är det mellandagsrean kvar och sen nyår, sen börjas det om på nytt igen med ett nytt år.

Idag ska jag va med Magnus, vet inte riktigt vad vi ska göra. Det blir vell säkert en lugn hemmakväll.

2009-12-23
 19:30:35

God jul

Nu blir det bingolotto och uppesittarkväll med familjen och det kommer bli mys.

Nu lämnar jag datorn under några dagar och njuter av juletiden.

God Jul på er!


2009-12-23
 09:10:58

God morgon

Har mycket att göra idag känns det som, jag ska städa mitt rum och hjälpa pappa att städa.
Sen ska jag fixa en julklapp till en person, vet inte hur länge den kommer ta att fixa men lång tid tror jag nog, och det måste göras! Sen ska granen kläs, det känns väldigt sent för det men det är en tradition vi har att klä den dagen före jul. (mammas påhitt)
Sen är det mycket mer också så det är bara stiga upp nu och börja städa.
2009-12-22
 20:48:47

haha så sjuk människa



2009-12-22
 19:29:42

Bilder från Costas

 

 

Det var ju både Samanthas och Roberts 18 årsdag vi firade, det började med att dom fick varsin överasknings shot när dom kom. Sedan satt vi och bestämde mat i nästan en halvtimme. Och maten var så jävulskt god. Sen satt vi bara och pratade och hade det trevligt. Och lite senare kom en till överaskning till Samantha & Robert dom fick en kaka och glass som skulle föreställa tårta. Som sagt hade jag en väldigt trevlig kväll och det måste verkligen göras om. Måste bara säga att vi åt och drack för ca. 5000 kronor sammanlagt. Men så blir det ju om det är många. Men jag tänkte att det är endå sjukt vad mycket man skulle kunna göra för dom pengarna istället för mat och dryck. Men denna kväll var verkligen värd dom pengarna tycker jag!

2009-12-22
 19:12:50

Nu är halkbanan gjord.

Ja, idag har jag varit i Hörnefors och gjort halkbana. Så jäkla roligt det var!! Jag steg upp vid kvart i 6 imorse för att vara på busstationen kl 7. På vägen till Hörnefors turades vi om att köra och övade omkörningar på E4:an. Framme i Hörnefors så fick vi lite information och fika. Sen for vi ut på banan och fick olika övningar som vi skulle göra via en com-radio. Och det var riktigt halt! Man fick sig några ordentliga sladdar kan jag lova.

Efter vi hade kört i ca 2 timmar fick vi gå in och se på en film om olyckor. Efter det fick vi pröva sitta i en bil som voltade runt. Jag gick ut efter första vändningen, bältet hade hamnat snett så det skärde in i magen, man skulle ju inte vilja hamna i den sitsen på riktigt iallafall. Efter halkbanan åt vi lunch sen fortsatte vi med omkörningar tillbaka till stan.

Det bästa med halkbanan var faktiskt att få köra själv, att inte ha någon annan bredvid sig i bilen. Att själv kunna ta egna beslut utan att någon ska lägga sig i hur man gör.
2009-12-21
 12:52:04

Halkbana

Idag far jag till stan, jag ska sova hos Magnus ikväll för jag har halkbanan imorgon klockan sju på morgonen, så det är lika bra jag redan är där istället för att ta en tidig buss. Jag är iallafall astaggad på halkbanan. Nu är det inte långt kvar innan jag har körkort!

Jag och Magnus ska ta en runda på stan idag sen blir det att se någon film och bara ta det lugnt.
Ha en bra dag!
2009-12-20
 20:24:38

Julbak

Jag och Magnus har bakat Nötkakor,knäck & daimkakor ikväll.
Här är resultatet, och gott blev det!



2009-12-20
 12:15:09

Costas

Vi firade ju Samantha igår, vi åt ute på resturang Costas. Det var riktigt kul & mysigt & väldigt god mat,
jag tog en massa bilder men orkar inte lägga ut nu så det får bli vid ett senare tillfälle.

Idag så ska jag va med Magnus och bara ha det mysigt, vi ska baka julgodis och hyra film.
Ha en härlig söndag och 4de advent.
2009-12-19
 08:53:35

Grattis

Grattis på 18 årsdagen Samantha!!

2009-12-18
 23:02:37

Fredag

Har haft en riktig trevlig kväll, mycket god mat och fika. Kvällen avslutades med en promenad, var så himla mätt efter allt ätande så det var skönt att röra på sig lite. Ska och lägga mig och se på en jättemysig julfilm som jag har sett varje år sen den kom ut. Polarexpressen heter den och den är riktigt bra. Ni som inte har sett den borde se den. God natt!

2009-12-18
 17:25:40

Hej

Har fått igen min dator nu och det känns riktigt skönt. Den känns som ny, dom har bytt ut allt runt tangentbordet och laddaren glider inte ut som den brukade göra. Så nu har jag en "ny" dator.

Ska fara iväg till Samantha snart och fika hon fyller 18 imorgon så det blir fika ikväll och imorgon ska vi ut och äta.
Ha en bra kväll!
2009-12-17
 19:07:18

snabbis

Hej, kan ingetligen inte sitta vid datorn men går in en liten snabbis nu. Min bärbara dator är på lagning så jag får sitta vid våran sega stationära och jag har varit och fixat till min rygg idag så jag ska igentligen inte sitta vid en dator speciellt inte en oskön ställning som jag gör nu. Men en liten snabbis borde vell inte skada.

Hade iallafall 4 låsningar i nacken 6 kring ryggraden och 2 på sidorna, helt sjukt alltså. Ska dit igen nästa vecka sen börja träna sen hoppas jag det blir bra.

Imorgon är det jullov och det känns förj*vla skönt alltså, vila upp sig i 3 veckor.
Nä nu måste jag gå, vi hörs när jag får igen min dator och allt blir bättre. Hej
2009-12-13
 20:06:47

Visst är mina katter söta



2009-12-13
 18:21:16

Lucia

Ikväll har jag varit och sett på ett Luciatåg utomhus, det var ganska fint när Lucian kom ridandes på en häst. Men kallt var det kan jag lova. Har skit ont i ryggen efter att ha stått ute. Men har värmt upp den med en varm dusch så jag hoppas den blir bättre.

Har också pluggat en del idag, har prov i svenska B imorgon och jag känner mig ganska säker, men vi ser vell hur det går.

Nu är det luciatåg på tv som jag ska se.
2009-12-11
 23:34:39

...

Att inte Calle vann idol, han sjöng ju vinnarlåten tusen gånger bättre, jag satt och rös under hela hans framträdande och hoppades att han skulle vinna men icket. Erik är ju duktig men han klår inte Calle.



2009-12-11
 19:36:33

Disco elf

Har gjort ännu en video när vi dansar men denna gång på ett discogolv, den är inte lika rolig som dom andra men huvuderna är mycket bättre på den här.

Disco elf
2009-12-11
 18:17:22

Idolfinal

Ikväll är det ju idolfinalen, det står ju mellan Calle och Erik och jag hejjar självklart på Calle. Han har utvecklats så enormt under tävlingen och han är väldigt duktig på sjunga alla olika genre. Så jag hoppas att han vinner!
Jag har köpt 2 julmust till ikväll, en kostade bara 5 kronor så jag köpte två, också har jag lite popcorn så det blir mys. Är ensam hemma hela kvällen så det blir en mysig hemmakväll för mig själv.



2009-12-10
 22:53:24

Elf

Jag, Lisa, Kicki, Sofia & Jenny dansar 2 olika danser som elfs. Klicka på länkarna för att komma till dom, det är riktigt kul!





2009-12-10
 18:57:44

Torsdag

Har nu ändrat om min header, det är så tråkigt med allting vitt men eftersom man inte är så bra på sånt där så får det vara så. Idag har jag iallafall haft stadskörning igen och det gick återigen jätte bra. Har bara en stadskörning kvar nu sen är det klart med körningen.

Nu ikväll så ska jag se finalen av mammas pojkar och sen blir det att lägga sig och se någon film/sova.
Ha e bra kväll!
2009-12-09
 17:07:59

Juletid

Jag har haft jätte mycket julkänslor under hela december hittils. Jag brukar inte tycka att juletid är så speciellt men i år känns allting extra mysigt. Idag har vi ätit dopp i gryta hemma och det är min absoluta favoriträtt ♥ kring jul (förutom julbord)

 

Ska fara en sväng till trafikdatorn ikväll, har suttit där nästan varje kväll nu och har bara en tårtbit kvar på repetition, så nu ikväll har jag bestämt mig för att klara den, sen är det bara att köra om allt om och om igen fram tills teoriprovet i januari!

2009-12-04
 09:17:52

God morgon

Idag har jag sovmorgon till kvart i tio, det känns riktigt skönt att ha fått sova ut. Jag börjar ju igentligen 08.20 varje dag och oftast nu för tiden försover jag mig och det är inte bra. Men det ska bli en ändring med det från och med nästa vecka.

Och idag efter skolan blir det julklappsshopping med Lisa, nu ska jag göra bort allt. Hade igentligen beställt en massa grejjer men ska fara till stan istället. Ha en bra dag.


2009-12-03
 17:12:04

Hej

Hej, idag så har jag haft stadskörning, det gick väldigt bra och det var jättekul. Om allt går som planerat så har jag körkort om ca en månad!! Längtar tills den dagen kommer, man kommer att ha världens frihet att kunna fara vars man vill när man vill.

Efter körningen så har jag bara legat och vilat och suttit vid datorn, ska gå på en promenad om ett tag sen senare ikväll blir det lugnt, ska försöka sova tidigt ikväll, är jättetrött efter dagen.