2009-08-31
 20:56:34

God natt

Mår fortfarande skit, det har bara blivit värre, jag hoppas verkligen inte att jag måste va hemma imorn.
Ska ta och göra lite varmt te och lägga mig se på en film och försöka sova och hoppas på att jag mår bättre.

Som ni kanske alla har märkt så tycker jag om bandet Queen väldigt mycket, Freddie har världens bästa röst och bandet står mig väldigt nära hjärtat och det kommer dom alltid att göra. När jag lyssnar på dom så glömmer jag allt som finns runtomkring. Synd att jag aldrig kommer få se dom live. Skulle jag levt på 80-talet så skulle jag ha gått på varenda konsert. (Vissa tycker kanske att det här låter lite fjantigt men det skiter jag i)

It´s a hard life



God natt på er.
2009-08-31
 14:33:55

Hej

Hej jag känner mig inte riktigt kry idag jag har ont i halsen och känner att en förkylning är påväg också har jag ont i huvet, det känns ungefär som feberhuvudvärk. Jag orkar verkligen inte med att bli sjuk. Man missar så mycket i skolan också har man allmänt tråkigt.

Skolan idag har varit ganska slapp, vi har mest suttit och inte gjort någonting. Jag hade ju min första körning med bilskolan idag, och den gick riktigt bra. Nu måste jag bara försöka komma ifatt med teorin, det går inte så bra med den just nu.

Nu ska jag lägga mig och vila en stund, vi hörs sen.
2009-08-29
 18:06:11

Hej

Ska fara iväg och möta magnus vid bussen snart, sen ska vi gå och köpa något gott att äta till ikväll. Vi ska ha myskväll och se Män som hatar kvinnor. Så det blir nog inget mer bloggande för idag. Ha en bra lördag

2009-08-29
 17:43:33

I want to break free


2009-08-29
 16:30:28

Hej

Lördag idag då, har absolut ingenting att göra just nu. Magnus kommer ikväll, det var igentligen tänkt att han skulle komma på dagen men det blev ändrat, så det var lite tråkigt.
Så fram tills dess så ska jag ta och städa lite i mitt rum och göra det mysigt och så, också ska jag ta och äta middag snart. Jag tror att det blir hemmagjorda hamburgare med pommes, det kommer bli gott.
Jag återkommer kanske lite senare.
2009-08-29
 14:00:38

Bilder

Här är bilder på mina skor som jag köpte igår.



Och några bilder från gårdagen.




2009-08-29
 02:28:39

Fredag

Hej har inte kunnat upptaderat något på hela fredagen, har inte haft tillgång till dator.
Jag har iallafall varit i stan idag med Jonny,Thea,Emil & Johanna, jag köpte 2 par skor och sen så storhandlade jag mat. Sen så käkade vi på Great Eastern, jag åt biff i currysås det var jätte gott (tack jen som bjöd mig.)

Nu ikväll så har jag festat. Jag hade inte planerat att dricka något så det blev inte så himla mycket att dricka.
Jag var först hos Jenny och sen for jag till Tess en sväng och sen till Pärlan och jag hade jättekul ikväll!! Roligaste kvällen på länge, tack till alla som gjorde min fredagkväll så bra! (Bilder kommer imorgon)

Ska ta och se en film nu och gosa med min katt Vallan som ligger just bredvid mig, Sov så gott också hörs vi imorgon!
2009-08-27
 23:24:10

Hej

Bilbingon var jättekul, vann dock ingenting jag hade 1 siffra kvar på full bricka och då skulle jag ha vunnit en ganska stor slant, det känns så surt att vara så nära också är den någon annan som tutar innan, men aja jag hoppas på vinst nästa gång!!

JohannaThea & JanyJag med min hemmagjorda nack krage


Mamma har varit och shoppat idag och snäll som hon är så köpte hon lite små grejjer åt mig.
Jag fick ett par solglasögon,underkläder,sockar,hårklämmor och ett jättefint äkta silverhalsband med diamanter på, tack mamma!

Ska nog ta och dra mig från datorn nu, min nacke håller på att dö av smärta, jag vill helst inte gå med min "hemmagjorda"
nack krage hela dagen imorgon (som ni ser på bilden) det skulle vara skönt att slippa ha ont i hela ryggen, axlar och nacke. Sov gott
2009-08-27
 16:57:28

Bilbingo

Ska snart fara iväg till Johanna, jag & hon och några till ska spela bilbingo ikväll. Har inte spelat på flera år så det kommer bli kul! Jag hoppas att jag vinner, det skulle sitta fint med lite extrapengar.

2009-08-27
 14:41:41

!!!!!!!!!!

Ligger här i min säng och har jävligt ont i ryggen & nacken, det känns som om det ska låsa sig snart. Den här verken beror nog på alldeles för mycket datorsittande och för låga bänkar med för höga stolar i skolan. Och påtal om skolan så hatar jag nästan alla lärare just nu. 5 olika bla.syon,rektorn & mattelärare har sagt olika saker till mig angående min matte, ena stunden går det bra att inte läsa den just nu och dom tar bort den från mitt schema och sen säger en annan du får välja mellan :
Gå på matten, Bli tillkallad till ett möte med föräldrarna och massa annat folk eller inte få ett slutbetyg och jobb.

Jag blir så jävla förbannad, jag har ett ig i matte och det är ett betyg. Ofta man inte kommer att få ett jobb om man har ett litet ig skulle man ha ett streck vore det en annan sak. Jag har ju tänkt att läsa matten men inte just nu dom fattar ju fan ingenting på den där jävla skolan. (Ursäkta alla svordomar) men jag känner mig riktigt arg.
2009-08-26
 23:47:28

God natt

Har sett den nya serien som började ikväll True blood och den var väldigt bra & spännande, så nu lär man vell fastna i den. Nu ska jag försöka ta och sova snart så att man orkar upp imorgon. God natt

Bjuder på en bra låt med Queen, Somebody to love.

2009-08-26
 21:20:31

26/8

Har hjälpt Lisa att designa om hennes blogg litegrann idag, hon vart då riktigt nöjd men det är lite småfix kvar men det tar vi någon annan gång. Ikväll så har jag varit ute på en promenad med Jenny sen for vi och simmade.
Och nu så ligger jag bara och har tråkigt, jag ska ta och göra lite fika snart, det kanske blir varm oboy och mackor, vi får se.
Orkar inte skriva mer just nu men återkommer kanske sen.
2009-08-26
 09:18:41

Mulet/regn

Snart ska jag börja fara iväg till skolan. Det är mulet, har regnat och det ser väldigt kallt ut utomhus. Det känns inte kul alls att gå ut men man måste ju. Har en slapp dag idag som vanligt, jag slutar runt 13.00.
Hinner inte skriva så mycket mer just nu men vi hörs sen idag, ha en bra dag!
2009-08-25
 20:46:41

Bad med Jenny

Ikväll så har jag varit och övningskört en sväng, sen ringde Jenny och frågade om jag skulle med ut på en promenad,
sen så bestämde vi oss för att fara och simma, det var riktigt skönt. Jag har verkligen saknat att simma och nu så har dom äntligen öppnat. Men det är jävligt dåligt att dom har höjt priset att gå in från 25 till 35, helt sjukt! Men jag ska köpa ett säsongskort, man tjänar flera hundra kronor på det. Så nu blir det att simma 2 gånger i veckan.



2009-08-24
 21:48:03

Bilkörning

Har varit ute och övningskört med pappa en ganska lång runda ikväll, jag ska nämligen börja köra med bilskolan nästa måndag så jag ska försöka köra här hemma varje dag fram tills dess så jag inte blir så jävla nervös. Jag har bara kunnat köra 2 gånger i sommar för pappa har inte haft orken att köra med mig för han har suttit med gips på foten hela sommaren så nu ska jag ta igen mig. Mitt mål är att ha körkortet inom 3-4 månader, men vi får vell se hur det blir med det.

Nu blir det att se film och försöka sova. God natt på er
2009-08-24
 19:02:11

Under pressure

Queen live at Wembley 1986, riktigt bra liveframträdande av den här låten.

2009-08-24
 14:51:45

måndag

Slutade klockan 11 från skolan idag, det är jävligt skönt att sluta tidigt på måndagar när man oftast är trött efter helgen. Efter det så hjälpte jag mamma att storstäda och handla, och nu känner jag mig helt slut. Nu ska lägga mig och läsa på lite läxor så man får det bortgjort.
2009-08-23
 21:25:58

God natt

Det har varit en ganska slapp dag idag, det blev bara städning utav mitt rum, jag kände ingen ork för att städa hela huset och klippa gräset. Så jag har bara legat och vilat och lyssnat på musik och suttit vid datorn den största delen av dagen.

Andra skolveckan imorgon då, jag hoppas verkligen att det här året går lika fort som förra, jag känner att jag bara vill gå klart skolan nu så att jag kan börja jobba och flytta härifrån, är så less på att bo i den här hålan det finns nästan aldrig någonting att göra, så jag längtar som fan till skolans slut!!!!

Nu ska jag se på filmen The new guy, det var år sen jag såg den och om jag minns rätt så var den jätte bra/rolig.
Så vi hörs imorgon, God natt!

2009-08-23
 18:05:46

Living on my on



2009-08-23
 11:14:06

Söndag

Söndag idag, tråkigaste dagen på hela veckan. Jag är oftast trött på söndagar och har nätan aldrig något att göra.
Men idag är jag pigg, jag somnade nämligen runt 11 tiden igår så jag är utvilad.
Och jag har planer inför dagen dom är är att städa mitt rum och kanske hela huset, sen så har jag lovat mamma att klippa gräset så det kanske blir det också. Sen får vi vell se vad som händer senare ikväll.
2009-08-22
 21:09:19

Myskväll

Ikväll blir det filmkväll med mig själv, jag håller på att se The green mile och äter grönsaker och dipp, mys!


Ha en trevlig kväll.
2009-08-22
 18:46:42

Surströmming

Gårdagen var vell ganska kul, först var vi ju hos Lisa sen for vi på en fest sen på Pärlan. Jag trodde det skulle bli lite roligare än var det var men helt okej var det.



Idag har jag varit ute en sväng med mamma vi gick runt och kollade lite nere på bruket, det är ju 250 år sen krig så det var en liten marknad och massa andra aktiviteter. Sen så låg jag och såg på en film och sov en stund jag var så jävla trött.

Vi har iaf ätit surströmming här hemma idag, riktigt gott var det. Har bara ätit det 1 gång i sommar så det var på tiden att jag åt det.




2009-08-21
 19:42:28

Fredag

Fest ikväll med Lisa,thea,kicki och jenny :) Är hos Lisa nu och sen blir det utgång någonstans. ha en bra kväll!!!
2009-08-21
 07:39:18

Tråkigt!!!!!!!!!!!!

Idag ska vi till våran lärares stuga med alla opare och grilla å sånt. Det känns jävligt drygt att åka dit, jag vill hellre vara hemma eller så har jag hellre lektioner. Också känns inte halsen speciellt kry heller ont i skallen har jag också fått, jag känner att jag kommer bli sjuk snart, så det blir och klä sig varmt idag. Skriver mer sen.
2009-08-20
 19:56:06

In my defence



2009-08-19
 20:26:09

Lite nytt

Hej idag så hade vi inte lång dag i skolan, jag började 09.40 och slutade 12.30, vi har nästan bara sånna där slappa dagar.
Efter skolan så städade jag sen så följde jag Lisa på Lord. Jag hade inga planer på att köpa något men jag hittade ett par jeans på rea 125 kr.
Här är bild på byxorna och skorna som jag köpte här om dagarna.


Ikväll så har jag varit ute på en promenad och nu ska jag göra varm oboy och mackor och se på en film.
Ha en bra kväll.
2009-08-19
 15:07:03

HAHA

En video jag hittade på youtube på en jävligt rolig unge, kolla på hela. (Slutet är roligast)

2009-08-18
 18:50:47

Vill tillbaka!

Jag längtar verkligen tillbaka till Montenegro. Det är det bästa landet jag har varit i hittils. Det blir en resa dit nästa sommar, jag skulle igentligen dit den här sommaren men det blev inte av. Så jag hoppas verkligen att det blir nästa sommar för jag längtar tillbaka dit som fan. Den goda maten, trevliga folket och den fina miljön. Det rekomenderas verkligen till er som vill komma bort och koppla av i ett ganska lugnt och mysigt ställe.
Sommaren 2010 ska jag fan stanna i 3-4 veckor!!!




2009-08-17
 20:53:12

Måndag

Första skoldagen idag gick vell sådär. Jag var så sjukt trött, jag hade bara sovit ca. 3 timmar inatt så det var inte kul att gå upp på morgonen. Jag är väldigt nöjd över schemat iaf. Vi slutar mellan 11-14 varje dag förutom fredag + 3 sovmorgonar så det känns jävligt skönt.

Efter skolan så åkte jag till Ånäset med Jenny & Tea, jag köpte en tröja & t-shirt till pappa för att han fyller år idag, GRATTIS.
Sen ett par skor till mig själv som var på rea, 89 kr för vita pumps. Så det vart jag nöjd över.
Sen har jag ätit tårta, städat och varit ute på en promenad. Nu känner jag mig mycket piggare men ska endå försöka sova om en timme ungefär så att jag inte är så jävla trött imorgon.
Nu ska jag göra mig iordning inför sängen och se på en film. God natt!
2009-08-16
 21:12:08

Helgen

Den här sommaren har gått så sjukligt fort, det känns som om man inte har gjort nånting nästan. Skolan börjar imorgon och det känns så jävla jobbigt, det här skulle kunna vara mitt sista år också har jag två kvar. Det känns inte så frestande när man tänker på det. Men det är bara att bita ihop och gå dit. Aja nog om det.

Jag hade verkligen kul,trevligt & mysigt den här helgen. På fredagen så gick jag på stan en stund med Tea och Sofia, dom shoppade lite sen så käkade vi på Max. Efter det så for vi hem till Sofia en stund sen så for vi och firade Magnus 22 årsdag i förskott. Det var jätte kul med trevligt folk men det blev sent som vanligt.
Lördagen var ju Magnus födelsedag och våran 2 årsdag, inget vart igentligen som vi hade planerat. Det gick bara skitfilmer på bio och efter vi hade varit hos hans föräldrar och ätit en massa god mat och tårta så var vi ganska mätt så vi orkade inte fara ut och äta senare på kvällen så det får bli en annan gång. Så istället så låg vi och myste med film och chips. Jag tycker det vart en lyckad dag endå och jag hoppas också du hade kul Magnus.

Nu ska jag lägga mig och se på film och sen sova så att man orkar upp till helvettet imorgon.





2009-08-14
 09:07:10

Hej

Hej, har inte orkat upptaderat på ett tag nu, har inte haft någon ork alls.
Igår så var jag i stan med mamma, vi träffade min kusin och min moster som va här och hälsade på från sthlm.
Vi gick runt och shoppade hela dagen, jag köpte en tröja,ett par skor och en present till Magnus. Sen käkade vi lunch på Eurasia. På kvällen åkte vi till min moster i Stöcksjö och åt middag & fikade. Jag hade en jätte trevlig dag.

Idag ska jag till stan igen, Magnus fyller 22 år imorron plus att vi har våran 2 årsdag då :) Kan inte fatta att det har gått så snabbt, det känns som att vi träffades nyss. Iaf så ska vi fira Magnus födelseag ikväll och våran 2 årsdag imorgon.
Nu har jag inte så mycket mer att skriva, men vi hörs!
2009-08-08
 21:44:43

Hej

Hade riktigt trevligt igår, först grillade vi hos jenny, sen for vi till kicki och bastade :) Men det blev lite sent, var inte hemma förns efter fyra. Idag har jag och jenny varit och badat, det var jätte skönt med ett kallt bad när man är trött. Ikväll så har vi bara sett på film och käkat godis. Jusst nu sitter jag ute i denna sköna sommarkväll det är alldelles för varmt att vara inne. Men jag ska gå in snart, det börjar komma en massa myggor nu och jag vill inte ha massa myggbett.
Aja vi hörs
2009-08-07
 16:04:45

Fredag

Hej, det är sjukligt varmt idag. Jag,Jenny & Lisa har legat på stranden hela dagen och solat å badat. Det har varit jätte skönt.
Ikväll så ska jag grilla hos Jenny, det kanske blir att fara en sväng till Kicki ikväll och bada bastuflotte :) vi får se.
Ha det bra!
2009-08-06
 13:22:41

Sol/regn

Hittils idag har jag hjälp pappa att plocka in en massa röda vinbär, också har i gjort saft av dom.
Sen har jag legat ute och solat och läst en bok i 2 timmar typ, och nu spöregnar det. Det ser ut som lite åskmoln också,
jag hoppas att det bara är förbipaserande moln så att vi får en fin kväll här i robertsfors för jag orkar inte sitta inne hela dagen.
Nu medans det spöregnar så ska jag ta och storstäda, inte för att det finns så mycket att städa men jag gör det endå.
Vi hörs
2009-08-05
 22:25:46

Gratis bio

Det finns många sidor där man kan få gratis saker. Jag har provat några stycken, men den här är den bästa. Det är jättelätt att samla poäng till biobiljetter och presentkort. Det krävs bara 200 poäng till 1 menybiljett till bion, 400 poäng för biobiljett, för ett presentkort på nelly krävs 500 poäng osv. Så klicka på länken och bli medlem nu :) (Ni får 75 poäng när ni blir medlem via denna länk och man kan få upp till 200 poäng per värvad medlem)


2009-08-05
 21:08:52

Shopping

Idag har jag ju varit i stan med Lisa och shoppat, det var slutrea nästan överallt så det var typ bara och plocka.
Men varmt var det också så det var ganska så jobbigt att gå runt i nästan 5 timmar. Men det var värt det :)
Jag köpte :
  • 3 t-shirts
  • 2 linnen
  • 1 tröja
  • 1 kortärmad skjorta
  • 1 sjal
  • 1 näspiercing
Jag fick allt detta för under 500 kronor, jag är verkligen nöjd :)
Vi träffade Jenny & Kicki ett tag och vi for och käkade på Max och satt och prata en stund.
Vi begav oss hemmåt vid 5 tiden och jag är helt slut efter idag. Men trevligt har jag haft :)



Nu ska jag bara ligga framför tven och halvdö, är så jävla trött. Ha en bra kväll :)
2009-08-05
 10:37:25

Hej

Det värsta med sommaren måste nästan vara flugorna när man ska sova. En flugjävel har irriterat mig hela natten, jag fattar inte varför dom ska va upp i ansiktet och surra. Så jävla störande.
Snart ska jag fara iväg till stan, det blir shopping hela dagen med Lisa. Ska köpa lite nya kläder innan skolan börjar, kanske något annan smått & gott också vi får se.
Ha en bra dag!!!
2009-08-04
 20:51:22

Sol

Hej idag har det varit en riktigt härlig dag. Det har varit stekande sol så jag har legat ute på gräsmattan och läst en bok och solat hela dagen. På kvällen har jag varit och badat med Jenny & Lisa, det var lite kyligare än igår men det var härligt att svalka sig efter en varm dag. Efter det så for vi en sväng på andra varvet och kollade lite, jag har inte varit där på flera år så det var på tiden att man for dit någon gång.

Jag har ätit glass med melon idag och skinksallad, det är världens bästa sommarmat när det är varmt och gott är det också.

2009-08-03
 21:26:32

lite allt möjligt

Hej jag kom hem från stan idag, har varit där sen i onsdags hos Magnus. Vi har för det mesta tagit det lugnt under dom här dagarna. Vi har sett på film, varit med Theres och Sofia och några till, ätit god mat också igår var vi på Nolia hela dagen.
Jag gick först med Tea och Sofia en sväng när dom jobbade med sina bajamajjor sen gick vi runt och kollade. Det var mycket man ville ha men det kostar ju också. Sen så gick jag och Magnus en sväng till sen åt vi mat med hans föräldrar.
En kväll så hjälpte jag en igelkott att hitta ut från en gångtunnel. Han såg så ensam och förvirrad ut, stackarn.



Ikväll så har jag varit med Lisa vi for till Killingsand, det var så varmt och skönt ute ikväll så vi tänkte ta ett dopp och sitta på stranden en stund. Det var bara jag som badade dock för Lisa hade glömt bikiniunderdelen. Men härligt var det!