2010-04-28
 22:29:46

Turkiet

Nu är utlandsresan bokad och klar. Jag och Jenny drar till Turkiet i Augusti. Det kommer bli riktigt härligt efter en hel sommar med jobb och sen bara fara och koppla av innan sista året i skolan. Så himla härligt det känns men det är långt bort. Men man har då någonting att se fram emot iallafall.
Också innan Sommarjobbet börjar så ska kanske jag och älskling åka ner till Göteborg i några dagar. Om det inte blir det så far vi på någon kortare resa tilsammans så det kommer bli riktigt kul. Jag längtar verkligen till sommaren nu!

2010-04-27
 12:37:49

27 april

Idag har jag varit och hämtat ut ett paket med kläder och lite annat. Jag blev lite missnöjd med vissa saker så jag får se om jag ska behålla allt. Nu sitter jag och väntar tills klockan ska bli 2 så att jag kan fara iväg till praktiken, det här är ju sista veckan sen blir det tillbax till skolan igen efter 4 veckor. Nu ska jag ta och göra en varma koppen och se på tv en stund innan jag börjar.
2010-04-26
 17:56:45

Dålig koll som vanligt..

Jag börjar känna mig riktigt less på skolan nu, det är alltid något fel. Nationella i Svenska var tydligen INTE inställt.
Så nu har man ju missat det, för att någon säger fel. Tjejen som sa det borde ha väldigt dåligt samvete efter att ha suttit och förklarat en massa att det var flyttat och så. Men aja jag hoppas då att man får göra det senare då.



2010-04-22
 22:46:16

22 apr

God kväll är helt slut efter dom här 2 dagarna, jag har nästan inte sovit en blund på 2 nätter. Har vaknat flera gånger per natt och nästan inte kunnat somna om igen. Så nu inatt vill jag sova.
Jag skulle igentligen ha Np i Svenska B imorn men det blev tydligen inställt. Jag blir så förbannad på skolan ibland, ingen kunde informera någonting inte ens skicka ett mejl eller nått, också när man går runt på skolan och ska höra hur det blir så är det ingen som vet. Men tillslut så fick vi veta att det hade blivit inställt. Också blir jag irriterad att dom som inte har praktik får sitta och träna på det där provet men dom kan inte skicka ut några uppgifter till dom som har praktik. Dålig information och dåligt planerat, och det är inte första gången.

Då får jag iallafall en liten sovmorgon imorgon och det känns skönt. Senare under dagen så ska jag fara till stan och hjälpa pappa att storhandla och sen ska jag stanna kvar och va med Magnus under hela helgen. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir kanske bio iallafall.

2010-04-22
 18:38:49

Kändisar utan smink

Här kommer lite bilder på kändisar utan smink, igentligen är det ju inget speciellt men det är kul att se vad som
gömmer sig bakom allt smink.




2010-04-21
 21:22:17

God natt

Nu blir det att lägga sig och se på Solsidan, en av dom roligaste svenska serierna som gjorts. Ha en bra kväll sen hörs vi någon annan dag.




2010-04-21
 20:25:12

Biltvätt

Min dag började med att stiga upp klockan 6 och sedan iväg till praktiken. Det har varit en ganska lugn och skön dag idag. Och nu ikväll har jag och Jenny varit och tvättat bilen både ute och inne, det tog vell ca 2 timmar. Men nu skiner den då (nästan) det var lite svårt att få bort all smuts även fast vi hade bilshampoo och högtryckstvätt. Vi hade ingen avfettning så där var orsaken. Men det blev då bättre än förut nu ser man då vilken färg bilen är iallafall haha.

Nu ska jag göra mig något fika och lägga mig och slappa framför tven sen blir det att sova tidigt, ska upp samma tid imorgon och det blev inga många timmars sömn natten som var så jag måste få sova inatt.

2010-04-19
 19:17:59

19 april

Har inte haft något sug på att blogga på sistone, så nu framöver så kommer jag skriva när jag känner för det. Inte bara att skriva bara för att.

Jag har ju börjat praktisera igen och första veckan är avklarad och jag är inne på andra nu. Jag är på samma ställe som förra praktikperioden och som jag jobbar på och det är ett äldreboende. Det är lite tråkigt att det blev på samma ställe som jag jobbar på för det känns ju som om man jobbar gratis nu när man kan allt. Aja men det är bara att stå ut för det är ju för betygets skull.

Idag har jag iallafall varit ledig. Jag och morsan har rensat alla skor som vi har här hemma. Det är 13 par som ska läggas ut på tradera inom kort och det blev en överfylld kasse som ska slängas. Så nu blir det lite mindre i alla garderober.

Sen har jag hunnit med att beställa lite mer sommargrejjer. Jag har nästan lite ångest för det blir endel utgifter den här månaden på kläder mest. Men det känns skönt att få in lite mer nytt, speciellt inför utlandsresan i sommar.
Jag har aldrig "vågat" bära hatt och nu hittade jag en riktigt fin till ett bra pris, så jag chansar och ser om den passar.



Jag köpte även en klänning och en och en t-shirt men fick inte ner någon bild på dom. Har en vän som kommer hysa agg för att jag har köpt ett till par skor, men orr dom var billiga.
2010-04-10
 14:25:01

10 april

Nu är lovet snart över, jag har inte haft så mycket till lov, jag har mest jobbat. Det jag har gjort under lovet är typ sett film hos Johanna sen har jag varit i lövånger och köpt lite grejjer.
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli fyra så jag kan fara tillbaka och jobba, jag har delad tur idag. Sen ikväll kommer Magnus. Vi ska bara se på film och ha myskväll, och imorgon om det blir fint väder så ska vi nog fara och grilla, det kanske blir nere vid havet. Så det kommer bli mysigt.
2010-04-03
 15:08:43

3 april

Vilket härligt väder det är ute idag. Nu får man verkligen sommarkänslor, asfalten är framme nästan överallt och solen strålar. Synd bara att man jobbar hela dagen. Jobbar delat idag så jag började 7 - 12 sen 16 - 21, men det är värt det. Det är ju storhelg så då får jag dubbelt. Ikväll när jag har slutat blir det att fara en sväng till Jenny och umgås lite. Ha en härlig dag i solen.