2009-10-30
 09:05:42

Lite av mitt lov

Hej har inte skrivit på ett bra tag nu, har inte orkat.

Jag har ju haft lov i veckan och jag har mest åkt bil känns det som. I tisdags följde jag med Jenny till skellefteå när hon skulle köpa en bil, i onsdags övningskörde jag till stan med pappa och vi handlade mat och sådant. På onsdagkväll åkte jag och Lisa in till stan igen. Och igår torsdag var jag i stan och shoppade, jag köpte en ny klänning, ett par skor, ögonskuggor, lite nya ljus och ljuslyktor, och lite annat smått. Så det känns som att det enda jag har gjort är att åka bil. Men det är ju bättre än att inte göra någonting alls.

Idag vaknade jag runt halv 7 tiden och kunde inte somna om, ska gå upp från sängen snart och ta en dusch och fika.
Sen ska jag hjälpa mamma att städa. Skriver mer senare idag.
2009-10-25
 18:36:25

Robert Gustavsson - Finsk staty

Haha måste ses!


2009-10-22
 18:43:47

22 okt

Hej idag så har jag först praktiserat, slutade runt 4 idag så det var skönt. Efter det så har jag städat mitt rum och fixat det sista och så. Jag sitter just nu i min nya myshörna och lyssnar på musik.
Jag har ställt hit mitt akvarium och fyllt på det med vatten också, jag ska in till stan någon dag i veckan och köpa några nya fiskar. Det är så mysigt med lite såfiskar som simmar omkring och det var ett år sen mina förra dog så nu är det dags för nya.



Det ser aldrig lika mysigt ut på bild som i verkligheten. Det är svårt att få med stämningen på kort.

Aja nog om detta, imorgon är sista praktikdagen för den här perioden. Det blir på samma ställe till våren fast det blir bara 2 veckor då tror jag. Det känns jäkligt tråkigt för det är ju nu på slutet man har börjat komma in i allting och det är då det är som roligast. Men jag hoppas på något kvälls & helgsjobb iallafall. Ska prata med chefen imorgon så kanske han kan fixa fram något åt mig.

Har ingen aning om vad jag ska göra nu, jag har lust att fara och sitta vid trafikdatorerna men jag har inget kort så jag tar mig inte in nu så det får bli någon annan gång. Kanske imorgon efter körningen. Ha en bra kväll!
2009-10-21
 12:25:01

Bloggpaus?

Hejsan, jag känner som inget sug för att blogga längre, det känns som att jag inte har så mycket att skriva. Det blir som samma sak varje dag nästan. Men ska försöka komma på något roligare att skriva om, annars så tar jag en bloggpaus eller i det värsta fallet så tar jag bort bloggen. Fast det kommer nog inte att hända jag kommer nog ångra mig som f*n efteråt så det blir nog inte av.

Har inte så mycket mer att skriva förutom att jag börjar jobba om en timme och det känns jätte jobbigt. Jag har lust att bara vara hemma idag men det går ju inte. Ni får ha en bra dag också hörs vi sen någon gång.
2009-10-19
 23:49:22

Måndag

Ligger i min säng och ska försöka sova snart, idag har varit ute och övningskört sen så har jag fixat om i mitt rum. Har tagit bort lite grejjer och skruvat upp ett barbord. Det var riktigt mysigt faktiskt jag kanske lägger in någon bild på det imorgon om jag orkar. På kvällen var jag hos jenny en sväng med lisa vi har messt suttit och pratat och lyssnat på musik.

Godnatt på er!


2009-10-18
 17:04:22

Bilder från i fredags




Jag älskar mina tjejer så otroligt mycket, det kommer bli tråkigt med en man kort nu i några månader framöver.


2009-10-17
 10:26:24

Hej

Hade riktigt kul igår, vi var först i min kusins lägenhet och dansade, pratade om allt möjligt och hade det jättemysigt. Sen drog vi en sväng till pärlan, det var inte lika kul. Det brukar oftast bli så att när man drar vidare så förstörs stämningen. Jag hade tänkt lägga in lite bilder nu också men ibland så vill inte min dator ge med sig och ta emot kameran så det får bli sen.

Jag ska gå och ta en dusch nu och fräscha till mig lite, jag börjar ju jobba klockan tolv idag, det känns lite småjobbigt eftersom man går omkring mycket där och jag har jätte ont i hälsenan, tån och mitt schlatterknä så jag hoppas det går bra.
2009-10-16
 13:13:45

Avskedsfest för Kicki

Idag så blir det att färga Jennys hår igen, jag hoppas det blir jättebra den här gången, med det blir det ju säkert.
Och ikväll så ska vi ha en avskedsfest för våran kära Kristina som åker till Norge till veckan och hon blir borta ganska länge, tråkigt.. Men det blir en ganska lugn kväll för min del eftersom jag jobbar imorgon. Ha en bra fredagkväll!!!

2009-10-16
 00:42:00

En trevlig kväll

Hej det känns jätte skönt att få vara ledig imorgon och få en sovmorgon för en gångs skull. Jag jobbar ju i helgen så det kommer vara skönt att få ladda upp för det imorgon.

Ja idag så slutade jag runt fyra tiden sen så for jag hem och käkade middag sen ut och övningskörde och sen for jag till Jenny. Hon fick för sig att färga ljusa slingor idag så vi for och köpte färg, men efter ett litet tag när jag hade färgat så kändes det som om det skulle ta en evighet så vi körde på och blonderade hela håret istället. Det vart riktigt bra men vi ska ta en runda till imorgon så att allt blir jämt.
Senare på kvällen for vi till Emil och Johanna och skulle se hur resultatet blev i tv rummet efter tapetsering och mublering, det var riktigt snyggt! Vi vart bjuden på chips och cola också satt vi och pratade och skrattade den största tiden av kvällen, alla var nog allmänt trött så det blev mycket skratt.  

Nu börjar klockan bli ganska mycket, jag som är van att sova vid den här tiden, vi hörs imorgon. God natt
2009-10-14
 21:39:58

Trött

Har inte orkat blogga någonting idag har varit alldeles för trött helt enkelt. Hade då ingen större lust att gå upp till praktiken imorse, men jag måste ju. Ska då iallafall se på film nu och försöka sova så fort som möjligt så att jag är utvilad imorgon. Det blir Svensson svensson en av mina favorit serier, så jäkla bra! God natt på er.

2009-10-13
 19:38:45

Kattunge

Idag har jag varit på en långpromenad först, sen så var jag och träffade en tjej som heter Nina som kommer från Karlsskoga vi träffades i fredags och hon är här med sin pojkvän i några veckor så vi passade på att hitta på nått, så vi tog en kopp kaffe och satt och pratade en stund. Det var kul.
Sen så for jag ut och övningskörde med pappa en sväng vi tränade på start i backe och backa runt hörn, det gick bara finfint.

Titta vad mamma kom hem med idag, en liten kattunge. Det är vell inte 100 % att vi ska behålla honom. Han var bara här på prov idag och vi skulle se om han gick ihop med våra andra katter, ena gick bra men dom andra bara fräste på han. Han ska få komma hit några andra kvällar också så dom andra katterna kanske vänjer sig.
Kisseungen bor granne med oss så det är lätt att hämta och lämna lillen. Han verkade då trivas iallafall och inte alls rädd för stora katterna snarare tvärtom haha.
Lillplutten

2009-10-13
 17:09:23

Pictures of nature

Har ju varit ute och tagit några höstbilder idag, önskar bara att jag hade en bättre kamera.



2009-10-12
 23:20:19

Skrivet 2007-06-17 Minns du Lisa?

En konversation som jag och Lisa hade för några år sedan, hittade den sparad och var tvungen att lägga ut den. Man fick sig då ett gott skratt den natten, Lisa är typ_ och jag är that. Har tagit bort vissa delar så det kan bli lite hoppigt ibland.

typ_ - idag 01.15

jo eller hur du har inte ens tittat hit din lilla skit kom hit jag ska stampa på dig

typ_  - idag 01.16
ser du mina horn passare jävligt noga , jag såg att du blev rädder

That  - idag 01.16
hahaha stampa på mig?
jag trycker ner dig med bara fingret om det behövs

typ_ - idag 01.17
nej , du kan inte det jag är fet. du behövs stampas på jävla boll

That - idag 01.18
nu har du fan gott för långt!
trodde aldrig det här om dig,jag förstår inte hur du kan göra såhär mot mig! hellvette vad jag är arg.
du är jätte dum
-du sitter där med din telefon och är såååå cool!

typ_ - idag 01.25
vad är det du vill mig ? det är du som börja fräsa så kom inte och säg något annat

That - idag 01.28
börja fräsa vem fan var det som brjade ge världens mördarblickar åt mig?? det var den som sitter där i hörnet och gömmer dig!!
må gud sända dig till botten av en skål, också ska du stanna där tills nån hittar dig.
blängis!

typ_ - idag 01.34
ja du din fule munk det är då fanimig inte jag som sitter å fräser å spottar fradga så det flyger på sofias hår. gömmer mig jag sitter ju bara här å väntar på att fight men det är en fegefan som sitter i andra hörnet som bara fegar kom an bara. mig kan du inte klämma ner i en skål, du kan sjunka ner i botten av en bottenlös dam där du aldrig mer kommer tilbaka, så jag slipp dig nån gg. stick å brinn

That - idag 01.38
vadå munk, du är då fan mer munk än vad jag är!!

jag spottar då fan hur jäävla mycket jag vill längtar tills jag får spotta på dig!
jag sitter här för min dator står här.
du satte dig i hörnet frivilligt och trycker och försöker gömma dig och se oskyldig ut!
förstår inte vad det är med dig Lisa A. du är bortblåst med vinden för länge sen.
i mina ögon är du ett litet plankton som tror att hon är störst och bäst.
och du vet du en sak? plankton är ett blötdjur vad fan gör du då på land.
stick iväg dit du kom ifrån förfan!

typ_ - idag 01.53
du kan ju vara en sån där jävla frisserad jävel jag är en brödmunk. okej ge mig en loska då då ska du få se redig stråle i ansikett ( exet.nu) . du ska bara hålla käft din jävel du är som en fis i rymden för mig brun och illa luktande fan det stinker ju ända hit ta dig en raggar dusch så vi andra slipper lida gud bevare mig som sluipper sova i samma säng som dig. du vet vars du hör hemma sandra i ett rövhål som alla andra fisar. gå å lägg dig

That - idag 02.11
haha du är bara för mycket!
orkar inte med sånna jävlar som du.
jag satt inte på toa länge jag tvättade bort sminket din dumma fasen!"!""!EWR
gå och lägg dig föfrfan

That - idag 02.47
men du ser ju inte normal ut fast du har smink på dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
din jävla jävel vänta tills inatt förfan""""""""""
dra till skålen nu satan helvette!

typ_ - idag 02.13
skyll på det ne men fy fan är det en apa som sitter där borta var snäll och sminka dig omedelbart igen så jag och alla abndra i detta rum slipper plågas, nej ingen vacker syn inte. du kan gå å lägga dig sj'lv du ska inte tro att du kan komma å säga vad jag ska göra åinte göra det bestämmer jag bäst själv .sådeså

typ_ - idag 13.12
nu lägg du av

That - idag 13.13
vill va din vän igen

typ_ - idag 15.26
är du säker ? förlåt för allt jag har inte menat det jag sagt.

That - idag 17.21
nä inte jag heller,
förlåt plankton


2009-10-12
 21:29:36

hallå

Hej, det har varit en lugn dag idag på praktiken. Ska ta och lägga mig och se på någon film snart, känner att jag inte mår så bra så jag ska försöka sova ganska tidigt ikväll. Jag är ledig imorgon och det känns j*vligt skönt.

Jag tror att jag ska ta en riktig långpromenad runt ån imorgon och ta några fina höstkort, det är ju så fint ute nu när det är höst. Nä nu orkar jag inte skriva mer ska ta och göra mig iordning och krypa ner under täcket. Vi hörs imorgon
2009-10-12
 08:04:28

God morgon

Ny vecka igen, det känns lite jobbigt att fara på praktiken idag, jag har kväll och det är inte lika kul som dag. Det finns inte så mycket att göra då. Ska iallafall till skolan före det jag har körning idag och sen kanske jag ska ut och gå en sväng med jenny innan jag börjar, det beror på om jag hinner.
Nu ska jag upp och göra lite fika sen ska jag städa lite och sen iväg till skolan. Vi hörs sen
2009-10-10
 17:36:53

Bio tonight

Ja ikväll så blir det bio med jenny, vi ska se Final destination i 3D jag är hur taggad som hellst, men det känns lite smådrygt att den börjar klockan 21.30 så vi kommer inte fara in till stan förns runt 7-8 tiden, men det är nog värt det. Har ju hört att den ska vara jättebra.

 

2009-10-10
 17:20:22

Gårdagen

Igår blev det ju fest, jag hade riktigt kul. Först var Jenny & Lisa hos mig, vi satt och pratade och lyssna på musik och tog det messt lugnt. Sen så for vi till Pärlan en sväng, det blev en lyckad kväll iallafall.

 

2009-10-09
 17:15:03

HUR KUNDE JAG?

Ni fattar inte hur mycket jag ångrar mig att jag klippe av mitt hår när jag ser den här bilden. Det var ju hur snyggt som hellst och långt också, hur fan kunde jag? Har ju bara till axlarna nu. Men nu extrajävlar SKA det ut igen!!


2009-10-09
 17:04:11

Som vanligt då

Som vanligt blir ju mina planer nästan alltid ändrade. Det var ju tänkt att jag skulle gå på bio ikväll med Jen och Lisa men sen så ändrades planerna som vanligt då. Så det blir fest ikväll men en ganska så lugn sådan. Ha en bra fredagkväll!


2009-10-09
 14:38:02

Finally

Slut på denna arbetsvecka då, och äntligen fredag. Det blir att vila upp sig i helgen så att jag orkar ytterligare en vecka. Jag ska ta och storstäda mitt rum snart och sen lägga mig och vila en stund.
Jag är lite småsugen på fest ikväll men det blir ingenting av, det blir en lugn helg i helgen.
2009-10-08
 19:39:07

"utbränd"

Känner mig helt slut efter veckan, ryggen är åt helvette och benen känns tunga som sten och alldeles spända. Sista dagen imorgon på den här veckan, det känns inte kul alls när man känner såhär. Är så trött & seg i skallen också, jag kom på mig nyss med att borsta tänderna fast jag inte har fikat än. Ja så kan det bli ibland. Jag hoppas på lite ledighet nästa vecka, en femdagarsvecka när man är ovan är inte så kul. Det blir att ha stödstrumpor och ryggbälte imorgon så att man är hel inför helgen. Det blir att sova snart tror jag, det behövs verkligen!
2009-10-08
 19:04:47

Värmetofflor

Några tofflor som man skulle ha haft, dom funkar som en värmekudde, man värmer dom i mikron så dom blir varma och sköna. Det skulle vara riktigt skönt och mysigt när det är som kallast och mörkast, jag får vell se om jag köper dom eftersom jag har alltid tofflor på fötterna när jag är hemma och dessa skulle vara perfekta. Något att fundera över.

 

Finns på Bluebox För 289:-

2009-10-07
 20:42:05

God kväll

Är nu hemma från praktiken jag fick sluta en timme tidigare och det känns skönt. Det har gått bra idag men det är inte så mycket att göra på kvällspassen så det har varit ganska slappt. Jag är inte speciellt trött heller bara lite ont i benen och ryggen eftersom man springer omkring och står ganska mycket men kroppen lär vell vänja sig snart.

Nu har jag tänkt att fixa iordning i min garderob, jag har fått nya hyllor där, förut hade jag bara 3 st små och en stor så allt var bara i en enda röra och nu har jag fått 5 stora hyllor så nu borde jag rymma allt från kläder till väskor till skor. Det känns bra att kunna ha allt på samma plats också blir det ju mindre av mina grejjer i andra garderober så då borde ju mamma bli nöjd också.

Sen blir det något gott kvällsfika och film, good night!
2009-10-07
 13:01:59

Onsdag

Hej jag börjar halv 2 idag så jag ska börja fara om en liten stund, det känns ganska jobbigt. Jag föredrar hellre att jobba dag än kväll men man måste ju prova på båda delarna. Slutar iallafall klockan 21 ikväll så jag kommer nog inte orka göra något då jag kommer hem utan det blir nog att se film och försöka sova direkt eftersom jag börjar klockan 7 imorgonbitti.
2009-10-06
 16:13:47

Praktiken

Har nu haft praktik i 2 dagar jag praktiserar på ett sjukhem och det går jättebra. Jag trivs verkligen med allt, det kunde inte bli bättre känner jag. Jag kom hem för en liten stund sen och jag känner mig ganska slut efter idag, det har varit fullt upp hela dagen. Men hellre de än att inte få göra någonting. Så ikväll blir det en lugn kväll, jag får se om jag orkar gå ut på en promenad, måste iallafall tvärdamsuga rummet men det går ju ganska fort.



2009-10-05
 06:35:35

God morgon

Har tänkt att berätta min helg lite kortfattat, i fredags blev det ju fest det blev ju fest det var vell kul men det kunde ha varit roligare. I lördags så var jag bara hemma och hade en mysdag med Magnus, vi käkade pizza och hade hyrt en film och såg på körslaget. Jag vart så himla trött på kvällen så jag orkade inte se filmen vi hyrt så vi såg den på söndan istället. Ja och så mycket mer har jag inte gjort i helgen.

Idag börjar iallafall min 3 veckors praktik och jag börjar klockan 07.00 och det känns j*vligt drygt, jag hoppas att jag kommer trivas så jag inte går dit och känner att jag vill hem typ. Men det går säkert bra. Ha en bra dag!
2009-10-02
 17:55:13

Partey

Har varit i stan idag med Lisa, vart väldigt less efter en stund men vi hade riktigt kul endå. Gick en shoppingrunda på stan jag köpte örhängen + mascara, det var nått kampanjerbjudande så mascaran kostade bara 29 kr. Så det var värt.

Nu ikväll blir det fest, känner mig inte så jätte taggad just nu men lär vell bli sen. Ha en bra fredagkväll!!!

2009-10-02
 07:00:11

God morgon

God morgon, jag har varit vaken sen halv sex, vet inte varför jag börjar ju inte förns 09.40 idag.
Men det brukar oftast bli så att när man har sovmorgon så vaknar man tidigt och är jättepigg och om man ska upp tidigt så tar man sig knappt upp ur sängen. Det måste ju ha nått med psyket att göra, att kroppen känner på sig att nu är det något tråkigt ex. skola också orkar man inte ta sig upp. Jag ska iallafall ta en dusch snart och göra lite fika, sen klockan 09.50 har jag körning, är ganska nervös för idag jag ska träna på start i backe och det är jag inte bra på. Så jag hoppas det går bra.

Det blir kanske att fara med Lisa en sväng till stan idag, jag har inte riktigt bestämt mig men jag får se sen. Ha en bra dag.

2009-10-01
 12:02:43

Städning

Nu är jag hemma från skolan och nu blir det städning för fulla muggar, ska vara snäll att städa hela huset från topp till tå. Brukar göra det någon gång då och då. Vi hörs sen


2009-10-01
 07:35:08

Jag vill inte

Jag orkar igentligen inte gå till skolan idag, det är minusgrader ute och jag fryser redan som f*n. Det skulle vara skönare att krypa tillbaka ner under täcket och ligga där och sova hela vintern. Som Jonny gör, går i ide på vintern.
Men det finns inte så mycket att göra utan det är bara att pallra sig till skolan vare sig man vill eller inte. Slutar runt 11 idag och det känns skönt, men det känns endå ovärt att fara till skolan för att vara där någon timme. Ska ta och göra mig något fika nu och sen ut i kylan.