2010-01-29
 07:24:04

Ja må dom leva!

GRATTIS till broder Simon som fyller 20 år idag! Och GRATTIS till kusin Catarina som fyller 24 år idag!
HA DEN ÄRAN!


2010-01-26
 19:47:08

Hår

Här är bilder på håret. Det är fortfarande lite ljusa toner kvar, syns mer i kameran än i verkligheten. Men det blir att färga en runda till om någon vecka.



Ska gå och ta en dusch nu, sen ska jag lägga mig och se på någon film. Ska försöka sova rätt tidigt ikväll eftersom det har varit en lååång dag idag. Det blir skönt att sluta klockan 11 imorgon, efter att ha slutat halv 4 idag.
Ska iväg till stan med pappa en sväng efter skolan och handla lite. Good night
2010-01-26
 06:31:45

God morgon

Har varit lite seg med upptadering på sistone så jag passar på nu när jag inte har något att göra.
Jag vaknade runt halv 5 tiden imorse och har inte kunnat somna om och jag ska upp om en halvtimme så det är inte lönt att försöka.

Igår så färgade jag håret, nu är jag inte ljushårig längre utan nu är mitt gamla hår tillbaka.
Jag blev less på att ha ljust och utväxtfärgningen krånglade så mycket så det var lika bra att färga brunt igen.
Toppade även håret och klippte lugg, det var Lisa som hjälpte till med allt.
Jag lägger kanske in en bild sen på resultatet.
2010-01-21
 16:09:22

KÖRKORT

Nu är det mitt och jag är så jävla glad. Fick det igår och var ute och körde mest hela dagen.
Det är jätte skönt att äntligen få vara klar efter att ha kämpat så mycket. Jag har lust att vara ute och köra hela tiden för det är så himla roligt och härligt utan någon bilskolelärare eller pappa bredvid sig. Det blir kanske en sväng ikväll också, vi får se :)

Igår kväll var jag hos kicki med jenny och såg skräckfilm hela kvällen och satt och pratade och hade det trevligt.
Var hemma vid tvåtiden på natten, men jag hade lix sovmorgon till 12 idag så det var lugnt.
Nu ska jag äta sen göra lite läxa och sedan om jag hinner ska jag ut och köra lite.
Ha en bra dag!
2010-01-17
 15:09:53

Bio

Ikväll blir det att fara på bio med Jenny och Kicki vi ska se Avatar i 3D, är astaggad till det. Men den börjar och slutar ganska sent med tanke på att jag har skola imorgon, jag kommer inte vara hemma förns 1 ungefär.
Men det löser sig nog. Det var synd att orren inte kunde följa med. Men det får bli nästa gång.


2010-01-15
 18:16:01

YES

Är så JÄVLA glad, jag har varit det hela dagen, JAG KLARADE TEORIPROVET!!!!!!!!!!!!!!
Har aldrig varit så nervös i hela mitt liv när jag skulle trycka rätta prov, också stod det GODKÄND. Fyfan vilken känsla och lättnad. Nu är det uppkörningen kvar, men den kommer jag klara galant hoppas jag.

Sen jag kom hem där runt 11 tiden så har jag målat hela dagen tills nu, så nu har vi målat klart allt i hallen så det blir tapetsering imorgon.
Ikväll blir det en lugn hemmakväll ska se lets dance och någon bra film.

Jag vill igentligen ut på krogen ikväll är astaggad till det men man har ju som inte planerat så det blir lite svårt med skjuts och så, men näst näst nästa helg då ska jag fan ut, det är den enda helgen alla är ledig. Så då extraj.
Om alla är på då, vill ju som inte fara själv : P

Ha en bra fredagkväll, det kommer jag ha iallafall är ju så himla glad så jag vet inte vad jag ska ta mig till haha.
Vi hörs.
2010-01-13
 16:12:14

13 januari

Det har varit en slapp dag i skolan som vanligt, det nya schemat är nästan för slappt. Man sitter ju typ av dagarna.
Varför inte bara trycka ihop alla lektioner och bara gå 2 år istället för 3. Det skulle vara bättre än att ha en massa sovmorgonar (fast det är skönt) och håltimmar och typ sluta mellan 11 - 2 varje dag. Det är lite sjukt tycker jag.

Min moster och lilla kusin har varit här och hälsat på hela dagen, mycket trevligt & nästan för söt är lillbebisen också.
Alltid kul med småbebisar men dom växer ju så himla fort, man hinner ju bara se småkusinerna som bebis typ en gång sen är dom ju stor eftersom man träffas så lite ofta.

Ikväll blir det att sitta vid trafikdatorn och nöta, har ju teoriprovet på fredag så det måste hårdpluggas varje dag framtills dess. Känner mig ganska säker på att klara det men oftast när säker på något så brukar det oftast bli att jag inte klarar det. Men jag hoppas som f*n att det går bra!


2010-01-09
 09:12:51

Hej

Igår så gjorde jag, Jenny & Johanna ärenden på robban som tog ca 2 timmar, fattar inte hur det gick till men det gjorde vi iallafall. Jag köpte bla. nya jeansleggings och en mysig kofta på lord.
Sen for vi till Johanna en sväng och spelade lite tvspel och så.

På kvällen började jag arbeta i hallen här hemma, skrapade bort massa gamla klistermärken från min dörr som har suttit ett antal år, det tog en bra stund dom satt som sten så jag fick både ta målarskrapa och svinto. Men tillslut gick det. Sen så slipade jag dörrar vi ska nämligen måla om alla dörrar och panelen och tapetsera.
Tycker att det är jättekul att hålla på med sånt där så jag tog på mig hela jobbet själv för pappa ville inte börja igår.
Så vi ska börja måla ikväll eller imorgon så det kommer bli kul.

Nu ska jag stiga upp och fixa till mig och fika, vi ska på dop idag för min lilla kusin.
Ha en bra dag.
2010-01-08
 00:23:26

kallt

Såhär får man gå runt när det är 27 minus ute.


Jag tycker det blev en härlig bild så den fick hamna här : )

2010-01-08
 00:04:45

Det blir värre

Ibland måste man sluta bort vissa saker här i livet för att må bra, jag har funderat några dagar nu att bland annat sluta sitta vid datorn helt eller max 10 minuter per dag för att kanske kolla mejlen och skriva nått blogginlägg då och då. För min rygg och nacke orkar snart inte mer. När det är som värst vet jag inte hur jag ska sitta eller ligga utan att det ska göra ont. Har alltid haft dålig rygg men nu dom sista veckorna har det bara blivit värre och värre.
Men det kommer säkert bli svårt, speciellt när man är beroende av facebook spelen.

Ska iallafall köpa gymkort till veckan och börja träna upp rygghelvettet, annars kommer jag aldrig orka med som jag har det idag.

2010-01-06
 23:15:58

God natt

God kväll hårfärgen blev jättebra, jag färgade inte bara utväxten utan hela håret. Jag chansade och tog färgen lysblond och det blev ungefär som jag hade fast lite ljusare och utväxten är borta. Är glad att jag chansade att göra det hemma istället för frisör, då har man tjänat 200 på det haha. Har inga batterier i kameran så bild kommer någon annan dag.

Nu ligger jag i sängen och ska se en film och försöka sova, ska nämligen upp kl halv 7. Jag har min sista stadskörning och sen är allt klart. Men jag får vell se hur det går att somna, jag hade en bra dygnsrytm för 2 veckor  sen jag somnade 11 steg upp 7-8. Men bara för att man har lov så är man vaken till 2 och stiger upp 12.
Men det är vell lika bra att börja vända tillbaka dygnet nu för skolan börar ju snart.
Gud vad onödigt det kändes att skriva om hur jag sover, men aja skit samma. God natt på er


2010-01-06
 13:51:43

Färgning

Idag blir det att färga utväxten på håret, det börjar bli ganska mycket nu. Det är det värsta med att ha ljust hår att måsta färga utväxten lite då och då annars ser håret bara äckligt ut. Ska göra det hemma och inte hos frisör så jag hoppas det blir bra och inte 2 olika färger.
Jag kanske lägger ut en bild på resultatet sen om jag orkar, vi hörs.

2010-01-05
 19:00:10

Hej

Idag har det varit en lugn och slapp dag, har bara varit hemma och städat lite och sytt upp några gardiner som har varit för lång. Har nyss varit och följt min pojkvän till bussen det är riktigt kallt ute idag, just nu är det -21. Men hörde på radion att det kommer bli mellan 25-30 minus här omkring och jag tror det var längre upp i Sverige skulle det bli 40 minus eller mer, helt sjukt alltså.
Igår så såg jag och Magnus filmen Zombieland, den var jäkligt bra, bästa filmen på länge. Den var både rolig & spännande. Den rekomenderar jag till dom som inte sett den.

Och nu ikväll är jag ensam hemma, det blir att se på Mr bean och äta glass och bara ta det lugnt, vi hörs hej.


2010-01-04
 15:02:26

Sånt som ska göras detta år

  • Sköta skolan till 100%
  • Börja spara pengar till en bil och utlandsresa
  • Börja träna
  • Försöka jobba så mycket som det går om det finns extrajobb
  • Bara dricka alkohol på speciella tillfällen (har gjort det dom senaste 6-7 veckorna nu, men det ska fortsätta)
  • Har haft som nyårslöfte i 4 år att sluta snusa men det går inte, så istället ska jag minska ner med snuset så en dosa räcker i 4 dagar istället för 2.
  • Skriva ner allt jag köper, på så sätt ser man vars alla pengar tar vägen och hur mycket onödigt skräp man köper.
  • Ta vara på tiden.
2010-01-03
 15:29:21

Skidåkning

Har nu fixat om min bloggdesign igen, jag blir aldrig nöjd med den haha. Men nu får det vara såhär ett tag iallafall. Designen är en gratisdesign men har fixat om litegrann.

Ikväll blir det skidåkning om spåren är gjorda, första gången på den här vintern blir det. Det kommer bli kul.
Senare ikväll vet jag inte vad det blir, det blir vell säkert en lugn kväll framför tven.
2010-01-02
 18:58:38

Bilder från Nyår