2009-11-26
 15:15:49

Min vän

Jag och min nya vän Liduscka.

2009-11-25
 18:19:12

Hej

Hej, det var ett tag sen jag skrev nu. Har inte orkat och varje gång jag ska skriva så funkar det inte men nu så gick det. Jusst nu så sitter jag och försöker plugga på ett prov som jag har imorgon om stroke. Det går vell sådär, jag hoppas jag klarar det iallafall.
Har som inget mer att skriva nu men kanske upptaderar sen ikväll.
2009-11-18
 15:50:17

Hej

Igår så var jag och simmade med Jenny och Pernilla, vi körde verkligen hårt. Det blev ungefär 67 längder och vi vilade inte mycket. Har träningsvärk nånting i axlar och armar idag, men sånt får man ta om man inte stretchar ordentligt efteråt. Efter simningen så for jag och Jenny hem till Pernilla, vi såg på film & fikade. Vi sovde över hos henne och det blev en lång natt vi somnade inte förns runt 2 tiden.

Har just suttit och beställt en massa julklappar från internet, har endast 2 saker kvar att köpa nu och det känns riktigt skönt. Då behöver man inte oroa sig att vara pank när man väl ska köpa. Brukar igentligen köpa runt 3 dagar före jul och då brukar det vara tajt med pengar. Så i år är jag ute i god tid.



2009-11-17
 14:37:31

Storstädning

Nu blir det att storstäda i mitt rum. Det ska vara kliniskt rent överallt!

2009-11-16
 18:53:50

mmm

Har varit så himla trött hela dagen idag. Jag har sovit några timmar efter skolan men det hjälpte inte speciellt mycket. Det svider i ögonen och jag har ont i skallen. Har lust att gå och lägga mig nu men då kommer jag säkert vakna inatt och vara jättepigg, så jag väntar nog minst en timme till iallafall.
Just nu så ligger jag och ser på en av mina favoritfilmer, Armageddon som är på tv. Den ligger nästan högst på min lista av bästa filmer som setts! Vi hörs imorgon när jag är lite piggare.


2009-11-16
 12:47:20

Bilder från i fredags






Hade det riktigt trevligt med tjejerna, och jag & lisa bjöd på oss förstårs Eye of the tiger på kareoken.
Hoppas det blir många många fler gånger. Tack för en väldigt trevlig kväll!
2009-11-13
 17:45:46

Nu extrajävlaaar!


Snart så åker vi till Sonny, fan vad kul vi kommer att ha!

2009-11-13
 14:15:58

Krogen ikväll

Sitter just nu och väntar på att klockan ska gå. Väntar på att Lisa och Jenny ska komma hit till mig så att vi kan börja och fixa oss och så. Det blir nämligen krogen ikväll & det kommer bli så jäkla kul. Vi drar in till stan till Sofia kl 6 och förfestar. Det kommer nog bli en väldigt trevlig kväll och en massa bilder ska tas!

2009-11-12
 22:24:06

Tårta igen

Har varit hos min vän Azra ikväll som fyller hela 19 år. Hon bjöd på kyckling och en massa tårta, det var väldigt gott och jag har haft en jättetrevlig kväll!

Grattis igen Azra
2009-11-11
 21:19:34

Ny kamera

Fick den här kameran av mamma och pappa idag, en som jag hade önskat mig. TACK
Nu har jag äntligen en egen kamera igen, min förra vart dränkt i öl, plus att den inte tog några bra bilder heller. Men nu ska det knäppas kort 4 GB minneskort med : )

2009-11-10
 22:16:02

10 November

Har haft en väldigt trevlig dag & kväll och fått en massa fina presenter, men jag kommer få mera sen. Jag tror att jag kommer få en sak imorgon som jag verkligen önskat mig, men vad det är får ni isåfall veta imorgon.
Jag fick bland annat det här snygga glaset.


2009-11-10
 14:41:01

Birthday

Äntligen så fyller jag år! Jag har längtat hur länge som helst på denna dag. Allt är bakat och klart så ikväll kommer det gäster som ska fira mig. Det kommer bli kul!
TACK SÅ JÄTTE MYCKET FÖR ALLA GRATULATIONER!

2009-11-09
 21:50:31

Good night

Ikväll har Lisa & Jenny varit här hos mig, vi tänkte att min sista dag som 17 åring så måste vi göra något, så vi spelade olika spel och satt och pratade och hade det väldigt trevligt.
Ska se någon film nu, det blir nog Svensson svensson. God natt på er!
2009-11-09
 13:42:31

Guitarr hero

Här kommer några bilder från i fredags, jag var hos Johanna och spelade guitar hero world tour med gitarr och trummor, det var riktigt kul. Ska köpa sånt någon gång. Det livar verkligen upp stämningen och alla har kul, vare sig det går bra eller inte. (lite suddiga bilder men får duga)




Ja och imorgon är det min stora dag. Jag fyller hela 18 år och jag ser verkligen fram imot det efter att ha längtat så länge. Det blir bara mys hemma imorgon med tårta och på onsdag ska jag in till stan och äta på resturang med familjen.
2009-11-06
 17:19:54

Fredag

Har varit i stan idag en sväng, följde bara med som sällskap. Och nu ikväll så blir det att ha en tvspel,idolkväll & ölkväll med Jonny mfl. Det kommer bli kul! Orkar inte skriva så mycket mer just nu, ska börja på dra mig snart. Men vi hörs imorn.

4 dagar kvar!!
2009-11-05
 15:22:40

Drivers Ed

Har övningskört på E4an idag med bilskolan, vi övade på höger & vänstersvängar och det gick vell sådär. Var så jäkla nervös och spänd i början så jag kunde inte koncentrera mig till 100 %. Fick köra en annan bil som jag inte är van vid också hade jag en annan körlärare, så jag var nervös kan jag lova. Men det gick mycket bättre efter ett tag. Jag överlevde iallafall!




Ikväll så ska jag ut på en promenad med jenny sen så ska jag bara ta det lugnt och se på tv eller någon film. Är väldigt trött efter den här dagen och det skulle vara riktigt skönt att lägga sig och sova nu, men icket. Då lär man ju inte kunna sova någonting inatt. Ha en bra kväll

5 dagar kvar!!
2009-11-04
 20:00:59

Bonde söker fru

Kom nyss hem, jag har varit på garagedag på bilskolan. Man fick lära sig och byta däck och säkerhetskontroller och sånt. Det var inte lika drygt som jag trodde det skulle va. Hoppas jag blir klar med körkortet snart, längtar som fan!
Ska iallafall ta och lägga mig i sängen och se på bonde söker fru sen så ska jag försöka sova, har varit väldigt trött idag och jag börjar känna mig less på att vara trött hela tiden så nu ska jag börja lägga mig tidigt på kvällarna.
Godnatt

6
dagar kvar!!
2009-11-04
 15:19:25

Tror ni på att 2012 är jordens undergång?

Som många utav er kanske redan vet så ska "jorden gå under 2012"

Det finns en planet som heter Nibiru som cirklar i vårat solsystem. När den hamnar mellan solen & jorden 21 december 2012 är det kört för jorden. Då blir det väldigt mycket naturkatastrofer som jordbävningar, vulkanutbrott, tsunamis, en ny istid på vissa ställen av jorden & nordpolen & sydpolen hamnar någon annanstans. Efter några dagar flyttar planeten på sig & då har 2/3 av människorna utrotats. Av dom som är kvar kommer ytterligare 2/3 dö av svält. Dom som överlever det får börja om från början, som på stenåldern. NASA vet om det och det har dom gjort sen 1983 men dom tystar ner det för att det annars skulle bli panik på jorden.
Mayaindianerna prickade ut detta datum för flera tusen år tillbaka och många forskare har prickat ut exakt samma datum. Planeten Niburu kommer att passera men kommer jorden att gå under?

Själv vet jag inte vad jag ska tro, att Mayainidianerna förutspådde detta gör att man tror på det mer. Deras kalender hittades och den slutade på 2012.

Filmen 2012 som har biopremiär snart visar hur det blir när detta inträffar.
Vi ser vell om detta stämmer eller om det är påhitt eller om vi har tur. Om det stämmer så har vi alltså bara ca 2 år kvar att leva.
2009-11-03
 18:57:45

Jag & bloggdesign går inte ihop

Hade tänkt he upp en ny header som jag har jobbat på i ca 2 timmar nu, men som vanligt så går det aldrig som jag tänkt mig så nu skiter jag i det och väntar tills jag får hjälp av Sonniet som är expert på detta.
Orkar verkligen inte att sitta och småfiffla nått mer med det idag.
Här är ett litet smakprov på hur denna header skulle ha sett ut, kanske blir samma eller en annan när jag väl fixar det, därför får ni inte se en stor bild förns allt är klart.

2009-11-03
 16:37:33

Vill flytta nu!!!

Jag längtar så himla mycket tills jag ska flytta hemifrån & bort från Robertsfors. Är så jäkla less på robban och att bo hemma. Jag skulle lätt göra det NU idag om jag bara kunde, men det är skolan som är problemet. Direkt jag går ut skolan så flyttar jag fort som fan härifrån och kommer ALDRIG någonsin återvända hit. Så jävla skönt att få slippa alla idioter som bor här. Det finns många fina människor också men det är en hel hög man skulle vilja slippa.


En riktig fin lägenhet, skulle lätt kunna tänka mig en sådan.
2009-11-03
 14:12:05

Trött som vanligt.

äckligt trött jag är hela tiden, känner ingen ork för någonting alls. Speciellt inte skolan det är pest att stiga upp på morgonen och att vara där. Är trött non stop dygnet runt. Det beror nog på det dystra vädret och att det är så kallt överallt. Har lust att hoppa av helvettet men det skulle inte va så smart, men man drömmer ofta om det. Idag blir det bara att ta det lugnt och typ se på tv. Jag är sugen på att hitta på nått men är alldeles för trött för det. Har funderat på en ny bloggdesign också men vet inte alls vad jag ska göra, får se om jag hittar nått kul. Ett bra tidsfördriv idag kanske.



7 dagar kvar!!!


2009-11-02
 12:02:52

Bilder från i helgen


Det blev en ganska okej halloween, det kunde ha varit roligare. Man känner verkligen hur jäkla less man börjar bli på att festa i robban. Jag känner att dom dagarna är förbi nu. Man har nästan aldrig speciellt kul längre.

 

Jag och älskling hade myskväll i lördags med en massa glass och godis och bra skräckfilmer på tv♥


Föresten Jag fyller 18 snart!! Nedräkningen börjar idag 8 dagar kvar!!!